1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-12-2015 00:39

Κριστόφ: «Δουλεύουμε για τους βαθμούς και τους χάνουμε από τη διαιτησία»

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Πλάμεν Κριστόφ είπε για την ήττα με 3-2 από τον εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και δύο βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά τον αγώνα με τη Σύρο και τη δύσκολη επιστροφή χάσαμε πολύ ενέργεια. Ο Εθνικός έπαιξε καλά, εμείς κάναμε λάθη και μείναμε από ενέργεια. Οι διαιτητές έκαναν πολλά λάθη. Και στη Σύρο και σήμερα εδώ έκαναν εις βάρος μας πολλά λάθη. Εμείς δουλεύουμε στο γήπεδο για να διεκδικηκούμε τους βαθμούς και όχι για να τους χάνουμε από την διαιτησία».
Ο κεντρικός της Ορεστιάδας Αλέξανδρος Χήρας μίλησε για τον αγώνα αλλά και για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του στο μέσον του 2ου σετ: «Αποφάσισα να κάνω την πρόταση γάμου εδώ στο γήπεδο για να μη μου αρνηθεί...», είπε με χιούμορ και πρόσθεσε: «Ήθελα να το κάνω εδώ και καιρό και επέλεξα τη σημερινή ημέρα. Είναι μεγάλη στιγμή και για μένα και για εκείνη».

Για τον αγώνα ο Χήρας είπε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη αλλά και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Έτσι όπως χάσαμε μας πονάει περισσότερο. Κάναμε λάθη στα κρίσιμα σημεία. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το 3ο σετ όπου είχαμε προβάδισμα με 3 πόντους και να πάρουμε τη νίκη νωρίτερα


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ