1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2015 16:17

O Tάρλας βοηθός του Ελγκέτα στην Αλ Τζαζίρα!

Οι Έλληνες στατιστικολόγοι τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει μεγάλα άλματα προόδου και πρωτοπορούν στο ευρωπαϊκό βόλεϊ. Μετά τον Παναγιώτη Κουντουρίδη (συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ) που στο παρελθόν εργάστηκε στο Βέλγιο, στη Σλοβενία και στο Μαυροβούνιο και ο Αντώνης Τάρλας ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό.

Ο μέχρι σήμερα στατιστικολόγος του Παμβοχαϊκού αποδέχτηκε πρόταση της Αλ Τζαζίρα στο Αμπού Ντάμπι όπου προπονητής είναι ο Χόρχε Ελγκέτα. Ο Αργεντινός τεχνικός γνώριζε την δουλειά του Τάρλα και εισηγήθηκε στην διοίκηση να προχωρήσει στη συνεργασία. Ο Τάρλας είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας του Ουρμπίνο στην Ιταλία, τα τελευταία χρόνια είναι εκπρόσωπος της κορυφαίας εταιρείας στατιστικών data volley, μιλάει Ιταλικά, Αγγλικά και είναι από τους πρώτους στατιστικολόγους που εργάστηκαν στις ελληνικές ομάδες στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Τάρλας ενημέρωσε την διοίκηση του Παμβοχαϊκού και τον προπονητή Γιώργο Χριστόπουλο για την αποχώρηση του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα του Βραχατίου: «Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προιπονητή, τους συνεργάτες και τους παίκτες του Παμβοχαϊκού για την ωραία συνεργασία που είχαμε. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και θα είμαι στη διάθεση τους σε ότι χρειαστούν. Ήταν επιθυμία μου να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και εκτός του ελληνικού πρωταθλήματος».

 

Φωτογραφία: Σπάνια φωτογραφία από κοουτσάρισμα του Ιταλού Ρομπέρτο Σερνιότι στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2000-01 με τον Αντώνη Τάρλα να κρατάει στατιστική και τον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά και τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο να τον παρακολουθούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ