1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-11-2015 01:21

Μουστακίδης: «Παλέψαμε με σωστό τρόπο»

Ο Εθνικός πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή επικρατώνστας με 3-2 της Παναχαϊκής και ο προπονητής ομάδας, Σάκης Μουστακίδης είπε:
«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι είμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε. Ο αγώνας θα είχε διαφορετική τροπή εάν είχαμε ισοφαρίσει σε 1-1 σετ. Δε νομίζω πως θα πηγαίναμε τάι μπρεικ. Χάσαμε το 2ο σετ μέσα από τα χέρια μας, αλλά είμαι ευχαριστημένος που δεν το βάλαμε κάτω, παλέψαμε για την ανατροπή με σωστό τρόπο, με την τακτική μας σε σερβίς και μπλοκ και πήραμε τη νίκη».

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης είπε: «Φεύγουμε με καλό απολογισμό από τον Έβρο, αλλά μας μένει και η πίκρα που δεν πήραμε τη νίκη. Μας πίεσε ο αντίπαλος και εμείς δεν αντέξαμε γιατί χάσαμε το μυαλό μας και την αυτοσυγκέντρωση μας. Οι διαιτητές έκαναν δύο, τρία λάθη σε βάρος μας αλλά δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε για το μεγάλο στόχο της παραμονής».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ