1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2015 20:56

«Τα πήρε» ο Πιάτσα με Κουτσούλα, Φραγκάκη

Με τους διαιτητές Κουτσούλα, Φραγκάκη τα είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα για την αυστηρότητα που επέδειξαν στη φάση του 17-21 του 2ου σετ. Ο Πιάτσα διαμαρτυρήθηκε για μπλοκ άουτ του Όγκουρτσακ που δόθηκε τελικά άουτ και πόντος για τον Παμβοχαϊκό. Πριν το σχόλιο του για τον αγώνα στην τηλεόραση του Novasports-3 είπε:
«Είμαι στην Ελλάδα έξι αγωνιστικές και έχω δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες ενώ σε 27 χρόνια καριέρας έχω δεχτεί τρεις κάρτες. Δε μπορώ να δεχτώ τη νοοτροπία των διαιτητών που επειδή είναι διαιτητές κάνουν ότι θέλουν. Για μένα κάθε ματς είναι σαν να είναι τελικός. Είμασταν προετοιμασμένοι πολυ καλά βλέποντας την εξαιρετική εμφάνιση του Παμβοχαϊκού με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα εμείς παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Καταφέραμε να τον περιορίσαουμε και να κάνουμε να φανεί εύκολη η νίκη μας. Στον αγώνα με τον Φοίνικα κάναμε πολλά λάθη. Διαβάσαμε, μάθαμε, βελτιωθήκαμε και είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση μας ως ομάδα».

7 σχόλια

  • Comment Link independence Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 21:02 posted by independence

    Παιδιά, το ότι δε χαιρέτησαν οι παίκτες και το ότι πανηγύριζαν κάθε πόντο της ομάδας τους, τους κάνει εχθρικούς απέναντί σας; Οι πανηγυρισμοί τους δλδ ήταν εκτός αθλητικών πλαισίων;

  • Comment Link ΑΡΓΟΣ ΦΑΝ Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 12:27 posted by ΑΡΓΟΣ ΦΑΝ

    Pamvo fan αντι να ασχολεισαι με τα χαλια της ομαδας σου και του ασχετου που εχετε στον παγκο σας ασχολεισαι με τους παικτες μας.

  • Comment Link pamvo-fan Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 10:20 posted by pamvo-fan

    Αυτό ειναι το προβλημα αγαπητή βασιλικη οτι κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε τον γαυρο σαν την ιερη αγελαδα του βόλει αντι να τους κάνουμε "κόλαση την ζωή" και να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ χάνουμε εύκολα και καθαρά το παιχνίδι.
    Επιτρέπεται ο Κοκκινάκης και οι φιλιποφ παίκτες της εθνικής να πανυγηριζουνν με έντονο ύφος ,λες και έχουν προηγούμενπ με τον Παμβοχαϊκό η λές και πήραν το πρωταθλημα.(βεβαια το δικαιολγώ το παλληκαρι γιατι βλέπειφιλάθλους του ολυμπιακου σε εκτος εδρας παιχνίδι και ποτε μεσα στου ρέντη.)

  • Comment Link Πράσινος λόχος Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 21:33 posted by Πράσινος λόχος

    Μεγάλε!!! Κάνε μια βόλτα από κυψέλη μεριά και θα σου πούμε αν θα κάνεις τα καραγκιοζιλίκια σου. Βρήκες γήπεδο κολλέγιο και τα έκανες

  • Comment Link Βόχα Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 21:27 posted by Βόχα

    Ρε άντε από κει που ήρθες!!!! Όχι για 2 αλλά για 22 κάρτες είσαι ρε μακαρονά !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ