1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-10-2015 13:45

Καρβούνης: «Πάμε μαζί για νέες επιτυχίες»

Κάλεσμα στον κόσμο της Λαμίας απηύθυνε ο πρόεδρος του Γυμναστικού, Χρήστος Καρβούνης, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της σεζόν. Η ομάδα κλείνει φέτος 40 χρόνια ζωής και διανύει τη δεύτερη δεκαετία της στην Volleyleague.



Φίλαθλοι

Η Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ με γρήγορες και στοχευμένες κινήσεις κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να σχηματίσει τη νέα ομάδα του Γυμναστικού που ρίχνεται από σήμερα στη μάχη του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από αθλητές με όρεξη γιά δουλειά,με στόχους προσωπικούς αλλά και συλλογικούς, συνθήκες που μας διευκόλυναν στην απόκτησή τους αφού όλα τα χρόνια ο Γυμναστικός στηρίζεται σ'αυτά τα στοιχεία και όχι στους ιδιαίτερα μεγάλους προυπολογισμούς.

Εξάλλου οι σημερινές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας πρέπει να μας κάνουν ιδιαίτερα προσεκτικούς ώστε ο Σύλλογός μας κλείνοντας φέτος 40 χρόνια από την ίδρυσή του να καταφέρνει κάθε χρόνο να πηγαίνει στον επόμενο με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Αρωγοί στην προσπάθειά μας ήταν οι Λαμιώτες προπονητές μας αλλά και οι τέσσερις (4) Λαμιώτες αθλητές μας που γιά χρόνια υπηρετούν τον Σύλλογο και πορεύονται μαζί μας.

Αποκτήθηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί αθλητές που κρίναμε ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην ομάδα μας και έξη (6) Ελληνες αθλητές με τα καλύτερα εχέγγυα γιά το αγωνιστικό τους παρόν αλλά και μέλλον.

Η πορεία που αρχίζει από σήμερα θα είναι δύσκολη όπως ήταν και όλα αυτά τα χρόνια.

Η δεύτερη δεκαετία του Γυμναστικού στη Volleyleague αρχίζει σήμερα με νέες ελπίδες και όνειρα.

Η δεκαετής πορεία του Γυμναστικού δείχνει ότι η ομάδα μας μπορεί να στηριχθεί στη δύναμη της πόλης και των φιλάθλων και φίλων της τους οποίους ευχαριστούμε γιά μιά ακόμη φορά.

Φίλαθλοι
Ο Γυμναστικός δέχεται τα τελευταία χρόνια πολλές ασύμβατες "πιέσεις" εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Δυστυχώς γι'αυτούς που μας πιέζουν,η πορεία της ομάδας της πόλης αποδεικνύει ότι όσες πιέσεις και να δεχθούμε,εμείς συνεχίζουμε να πορευόμαστε παρακάμπτοντας οποιοδήποτε εμπόδιο,χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα και σε κανέναν και παράλληλα στέλνοντας την ευχή μας όλοι να καταφέρουν στο χρόνο έστω και τα μισά που έχει καταφέρει ο Γυμναστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φίλαθλοι
Η δύναμη που συνεχίζουμε και έχουμε πρέπει να ξέρετε ότι αντλείται από τη δική σας υποστήριξη και βοήθεια η οποία παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες είναι γιά εμάς
παραπάνω από σημαντική.

Φίλαθλοι
Ο Γυμναστικός είναι εδώ,πορεύεται και θα πορεύεται μαζί σας και όπως γράφτηκε σε
σχετικά δημοσιεύματα είναι "Πολύ σκληρός....γιά να πεθάνει"

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ
Γιά το νέο Πρωτάθλημα

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ
Γιά να γεμίζουμε το Χαλκιοπούλειο.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ
Γιά νέες επιτυχίες

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ