1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-10-2015 21:35

Ζελιάσκοφ: «Ο ΠΑΟΚ θα γίνει καλύτερος στο Τσάμπιος Λιγκ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νικολάι Ζελιάσκοφ μίλησε στο Arena Fm για την πρεμιέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό και τη συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. 
Για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Για μένα θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσουμε κανονικά γιατί έτσι κι άλλιως έχουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια, λόγω των υποχρεώσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να παίξουμε την αγωνιστική, αργότερα και αυτό μας χαλάει λίγο το πρόγραμμα.

Για τα οφέλη του Τσάμπιονς Λιγκ: «Εδώ και μια βδομάδα είμαστε πλήρεις, δουλεύουμε και πιστεύω ότι κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση. Εκεί παίζεται το βόλεϊ στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί η ομάδα θα γίνει πολύ καλύτερη μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να μετρήσουμε τη δύναμή μας παίζοντας με τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα έχει βάθος. Έχουμε παίχτες που μπορούν να δώσουν ανάσες και θα τα καταφέρουμε».

Για το δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Έχω μια φιλοσοφία. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να παίξουμε με όλους και δεν έχει σημασία η σειρα παιχνιδιών. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, μια καλή ομάδα ου ενισχύθηκε φέτος, αλλά εμείς έχουμε μια ομάδα που σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να νικάμε. Πάμε στην Αθήνα με αυτή τη φιλοσοφία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ