1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-10-2015 18:53

Υπέρ των διαιτητών ο Ρουμελιώτης

Αντίθετος με την στάση της ΕΣΑΠ απέναντι στους διαιτητές, τάχθηκε ο αρχηγός και ηγέτης της Παναχαϊκής, Νίκος Ρουμελιώτης. Ανακοίνωσε ότι θεωρεί δίκαιο το αίτημα της ΟΔΒΕ να μην μειωθεί η αμοιβή τους, και ζητά 4 επόπτες σε κάθε αγώνα για την αξιοπιστία του αθλήματος.
«Με αφορμή την ανακοίνωση της ΟΔΒΕ θέλω να εκφράσω την προσωπική μου γνώμη ότι είναι δίκαιο το αίτημα του συνδέσμου διαιτητών οι οποίοι δεν συμφωνούν με τη νέα μείωση της αμοιβής τους στα παιχνίδια της volleyleague. Μάλιστα θέλω να καταθέσω μια πρόταση μου η οποία αναφέρει πως καλό θα είναι από φέτος και στο εξής στο πρωτάθλημα της volleyleague, όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται με 4 επόπτες και όχι με 2 ώστε να αυξηθεί η αξιοπιστία των αγώνων και γενικότερα του αθλήματος. Ελπίζω η πρόταση μου να συζητηθεί από τους αρμόδιους και να γίνει αποδεκτή ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του προϊόντος που λέγεται ελληνικό βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ