1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-10-2015 10:39

Οι δύο Θεσσαλονικιοί του Παμβοχαϊκού

Ο Δημήτρης Ωρολογάς και ο Νικήτας Εφραιμίδης, οι Θεσσαλονικιοί που φέτος θα παίζουν στον Παμβοχαϊκό μίλησαν στην ιστοσελίδα της ομάδς για το νέο σταθμό στην καριέρα τους.
Το δελτίο Τύπου

Την αρχή την έκανε ο Δημήτρης ο Ωρολογάς, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που φέτος θα αγωνιστεί για τον Παμβοχαϊκό, και θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να έχει μια καλή χρονιά η ομάδα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καλή και σκληρή προετοιμασία με διπλές προπονήσεις ,από τις καλύτερες που έχει κάνει όσα χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το βόλεϊ. Θεώρει όμως ότι η ομάδα παρά την σκληρή προετοιμασία ,θα είναι πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά έκανε αναφορά στα παιχνίδια προετοιμασίας, όπου η ομάδα εκτός του πρώτου φιλικού, έδειξε πολλά στοιχεία βελτίωσης και στην υποδοχή και στην επίθεση .

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για τους στόχους της ομάδας, και απάντησε ότι ο βασικός στόχος είναι η εύκολη παραμονή, και μετά όσο πιο ψηλά γίνεται καθώς και η εικόνα που έχουμε για τις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι ξεκάθαρη ακόμη.

Η επομένη αναφορά αφορούσε την δύσκολη πρεμιέρα με τον Π.Α.Ο.Κ στην Θεσσαλονίκη, και είπε ότι ο παμβοχαϊκός θα παίξει άνετα και ελεύθερα και θα διεκδικήσει το καλύτερο από ένα αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια και με αποκορύφωμα την τελευταία χρονιά έχει κάνει μεγάλα πράγματα ,και έχει δείξει ότι θέλει να διατηρηθεί ψηλά και φέτος.

Για το τέλος ,τον ρωτήσαμε να μας πει πως βλέπει την ύπαρξη στο πρωτάθλημα 6 επαρχιακών ομάδων.

Απάντησε ότι είναι θετική η ύπαρξη επαρχιακών ομάδων ώστε το άθλημα να αποκεντρωθεί και να μπορέσουν να ασχοληθούν με αυτό και να αναδειχτούν πολλά νέα παιδιά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νικήτας ο Εφραιμίδης ,ο οποίος έκανε και αυτός λόγο για σκληρή και δύσκολη προετοιμασία με διπλές προπονήσεις , με στόχο την ετοιμότητα στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Μίλησε για την βελτίωση που υπάρχει από παιχνίδι σε παιχνίδι σε όλους τους τομείς, αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης που ακόμα υπάρχουν, και ότι μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας η ομάδα θα είναι έτοιμη και αγωνιστικά στις 24/10/2015.

Μετά τον ρωτήσαμε ,πως θα αισθανθεί που θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με τον αδελφό του σε παιχνίδι της volleyleague;

Θεώρει ότι πριν τον αγώνα είναι αδέλφια , όταν όμως μπαίνουν στον αγώνα κανείς δεν κοιτά πρόσωπα , παρά μόνο την μπάλα και πως θα κάνουν καλύτερα την δουλεία τους.

Γενικώς τέτοιες συναντήσεις δημιουργούν πάντα ευχάριστα συναισθήματα ,όταν μάλιστα ο ένας είναι μακριά από την πόλη του.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για τους προσωπικούς του στόχους ,και μας απάντησε ότι θέλει κάθε χρόνο να βελτιώνεται ,να βοήθα τα μέγιστα την ομάδα του ,και να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος.

Και για το τέλος τον ρωτήσαμε, την άποψη του για την φετινή volleyleague;

Μας απάντησε ,ότι είναι γνωστά πολλά πράγματα για τις ομάδες ,αλλά σίγουρα υπάρχουν και πράγματα που δεν τα ξέρουμε ,καθώς έχουν έρθει και πολλοί νέοι παίκτες που θα αποτελέσουν την βάση πολλών ομάδων ,και θα πρέπει να τους δούμε σε φιλικά ώστε να καταλάβουμε την δυναμική των ομάδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ