1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-10-2015 16:34

Μαρούλης: «Γερό πρωτάθλημα με εκπλήξεις και ανατροπές» (video)

Μετρά δύο πρωταθλήματα Ελλάδος, δύο Κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό και εφέτος έχει σκοπό να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Ο Θάνος Μαρούλης φορά πλέον τα πράσινα και στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ σχολίασε μεταξύ άλλων το επερχόμενο πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι από τα πιο σκληρά. 

Για τα έως τώρα φιλικά: «Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε ότι παίζουμε καλύτερα και βελτιωνόμαστε σε κάποια στοιχεία που θέλουμε. Παίζουμε λίγο πιο ελεύθερα. Το δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας πέρασε κι απ' εδώ και πέρα ζητάμε αυτό. Αρχίζουμε να απελευθερωνόμαστε και να παίζουμε ωραίο βόλεϊ. Σήμερα το κάναμε αυτό, αλλά μπορούμε κι άλλο. Έχουμε κάποια στοιχεία που θέλουμε να διορθώσουμε, γιατί θέλουμε να στηριχτούμε πάνω τους, όπως το σέρβις και κατά συνέπεια το μπλοκ και η άμυνα, για να παίρνουμε και έξτρα πόντους. Το θετικό είναι ότι υπάρχει διάθεση, δουλεύουμε κι ελπίζω σε 10 μέρες που ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες με το Λιγκ Καπ, να είμαστε έτοιμοι».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πολύ καλό για εμάς γιατί ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Έγιναν κάποια λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν, αλλά είναι λογικό για την περίοδο. Κατά γενική εικόνα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξε η ομάδα μου, τη μαχητικότητα και σαφώς το αποτέλεσμα. Γιατί και αυτό μετρά είτε είναι φιλικά, είτε επίσημα. Πάντα κυνηγάμε τη νίκη και το αποτέλεσμα».

Για ενδεχόμενα φαβορί: «Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που είναι λίγο πιο πάνω όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Δεν θα έλεγα ότι είναι τεράστιες οι διαφορές. Υπάρχουν 5-6 ομάδες των οποίων η διαφορά δεν είναι ένα σκαλί, αλλά μισό. Θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με αυτές τις δύο ομάδες να έχουν το προβάδισμα. Χαίρομαι που βλέπω τον ΠΑΟΚ μετά την περσινή κατάκτηση του νταμπλ να συνεχίζει να έχει τέτοιους στόχους. Φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν μία αναλαμπή. Θα είναι ένα πολύ γερό πρωτάθλημα με εκπλήξεις, δύσκολα ματς, πολλά σετ και πολλές ανατροπές».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ