1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-09-2015 21:29

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με  3-1 (25-19, 25-16, 19-25, 25-19) τον Εθνικό Πειραιά στο κλειστό της Κυψέλης. 



Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου που έκανε τις δοκιμές που ήθελε με τους ξένους να αφήνουν καλές εντυπώσεις. Δυσκόλεψε αρκετά την υποδοχή των Πειραιωτών, αλλά ο τεχνικός του Εθνικού, Γιώργος Κλαρούδας είναι ικανοποιημένος από το ματς. 

Μετά τη λήξη του φιλικού, ο κόουτς του Τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ικανοποιημένοι είμαστε. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, παρόλη την κούραση κυρίως όσο πέρναγε η ώρα».

Ο προπονητής του Εθνικού, Γιώργος Κλαρούδας με τη σειρά του είπε: «Είναι το δεύτερο φιλικό δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, αλλα βγάλαμε καλά συμπεράσματα.  Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θα είναι καλή και φέτος. Μας δυσκόλεψε στην υποδοχή και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι».


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Φερέιρα, Μαρούλης, Ούγκο, Σιμεούνοφ, Πανταλέων, Κανέλλος/ Πολυχρονιάδης (λ.), Ρούσης, Σαμαντά, Μπέλος, Μπούρας

ΕΘΝΙΚΟΣ Π. (Κλαρούδας): Λιόντας, Αλεξίου, Τοκάνης, Παπακυριάκου, Τουρνάκης, Μπάσης/ Βολουδάκης (λ), Σιώπης, Δημητριάδης, Πουλής

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ