1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-09-2015 11:52

Πάτρας: «Να μην μπούμε σε περιπέτειες» (video)

Ο Ηρακλής επιστρέφει στην Volleyleague και ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Πάτρας αναλύει το πλάνο για τη νέα σεζόν
Τα πλάνα είναι ξεκάθαρα. Να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με τα αξιόλογα παιδιά που έχουμε, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να ξεκινήσει αυτό το ωραίο όραμα σε αυτή την καινούργια ομάδα.

Κάτι που έχει ξεκινήσει από την δεκαετία του 90 ο Αλέκος Λεώνης, να το κάνουμε οδηγό για το νέο ξεκίνημα.

Η πρεμιέρα είναι με την Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη. Δύο εκτός έδρας ματς, πολύ δύσκολα, αλλά η ομάδα μας δεν βλέπει εύκολα ή δύσκολα παιχνίδι και θα μπαίνουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Αντικειμενικά ο στόχος είναι να μην μπούμε σε περιπέτειες. Πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις και τις αντοχές για να μην κινδυεύσουμε.

Σε πρώτη φάση έχουμε δυνατό ελληνικό ρόστερ, με νέα παιδιά που δεν υπήρχαν την προηγούμενη χρονια, αλλά και τους Στίγγας και ο Χατζηηλιάδης που δεν μπορείς να πεις ότι είναι άπειρα παιδιά.

Βλέπουμε τον Ντόκιτς να λέει ότι πάμε για πρωτάθλημα. Η Σύρος είναι μια ομάδα που δουλεύει χρόνια. Ο Ολυμπιακός ειναι μια σταθερή δύναμη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέλει να κρατήσει τα κεκτημένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ο κρυφός μνηστήρας και η Κηφισιά έχει εμπειρία και δεν μπορείς να αποκλείσεις την τετράδα.

Media

3 σχόλια

  • Comment Link lesma Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 07:18 posted by lesma

    Το κουρασατε παιδια.
    Τα ιδια και τα ιδια σε καθε αρθρο του Ηρακλη.
    Επί της ουσιας εχετε δικιο, αλλα εχετε να προτείνετε καποια λύση να τη μάθουμε κι εμείς;

    Αφηστε να δουμε τι θα γινει...

  • Comment Link Ο ΞΕΡΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 17:06 posted by Ο ΞΕΡΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    κύριε Πάτρα αν δεν το έχετε καταλάβει η ομάδα είναι εδώ και τρία χρόνια σε περιπέτεια συνεχόμενη από τη στιγμή που κάτι τύποι απίθανοι και άσχετοι με το άθλημα, εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα γιατί ως γνωστόν ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, έβαλαν πόδι στον πολυπαθο σύλλογό μας. Οι περιπέτειες είναι αυτοί οι ίδιοι και με αυτούς ποτέ δε θα δει η ομάδα άσπρη μέρα.Το ξέρετε καλά εσείς πόση είναι η ασχετοσύνη τους αφού τα παντα στην ομάδα τα κάνετε εσείς που κι αυτό για τους ηρακληδείς δεν είναι σωστό και δεν το θέλουν. Δεν είναι έτσι κε Πάτρα; Δεν κάνετε εσείς απόλυτο κουμάντο ελλείψη ικανών παραγόντων; ΕΕΕΕΕΕ;

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 10:04 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    α ρε κατακαημένε Ηρακλή. Κατάντια απόλυτη και ολοσχερής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ