1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2015 23:03

Σίριαλ με τον Ηρακλή

Άλλα τρία ΤΑΑ (Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδα, Παμβοχαϊκός) πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής σήμερα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κι έτσι φτάσαμε συνολικά στα 11 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Παναχαϊκή, ΓΣ Λαμία, Άρης είχαν πάρει νωρίτερα) ωστόσο το… 12ο είναι και το πιο ενδιαφέρον, καθώς αφορά τον Ηρακλή.

Άλλα τρία ΤΑΑ (Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδα, Παμβοχαϊκός) πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής σήμερα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κι έτσι φτάσαμε συνολικά στα 11 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Παναχαϊκή, ΓΣ Λαμία, Άρης είχαν πάρει νωρίτερα) ωστόσο το… 12ο είναι και το πιο ενδιαφέρον, καθώς αφορά τον Ηρακλή.

Η υπόθεση των κυανόλευκων εξελίσσεται σε σίριαλ, καθώς στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής συζητήθηκε το θέμα, με τον ΠΑΣΑΠ να κάνει παρέμβαση ζητώντας να θεωρηθεί ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 διάδοχη κατάσταση του ΤΑΑ του ΓΣ Ηρακλής, άρα να μεταφερθούν και τα χρέη που υπάρχουν προς τους αθλητές, με την πλευρά των κυανόλευκων να αντικρούει θεωρώντας ότι αυτό δεν πρέπει να συμβεί.

Η όλη διαδικασία κράτησε πάνω από μία ώρα με αρκετές εντάσεις, ωστόσο οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα με τα μέλη της ΕΕΑ να αναφέρουν ότι θα αποφανθούν επί του θέματος από βδομάδα.

Δεδομένου ότι μεσολαβούν εκλογές και την επόμενη Πέμπτη (οπότε και συνεδριάζει εκ νέου η Επιτροπή) έχει κληθεί για εξηγήσεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα εκδοθεί απόφαση.

Κι αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς είναι ότι η ΕΕΑ θα αποφανθεί για το αν ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 θα κουβαλήσει ή όχι τα χρέη, κι αφού συμβεί αυτό θα είναι ξεκάθαρο το τι ισχύει και για την αδειοδότηση του.

Αν τα χρέη μεταφερθούν, ο νέος Ηρακλής θα πρέπει να παρουσιάσει έγγραφα για την εξόφληση ή τον διακανονισμό των όποιων τελεσίδικων αποφάσεων υπάρχουν εις βάρος του.

Αν όχι, τότε ο δρόμος για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα θα είναι ορθάνοικτος.

Δημήτρης Τυχάλας

Πηγή: sportsfeed.gr

6 σχόλια

  • Comment Link Hellcat Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 12:47 posted by Hellcat

    Ενώ τόσες άλλες ομάδες σε όλα τα επαγγελματικά αθλήματα ήταν τι να σου πω... Αθώες περιστέρες!!!! Να μην αναφερθώ δε σε παγωμένες καταστάσεις ετών έτσι??? Είπαμε όμως, οι νόμοι δεν έχουν την ίδια εφαρμογή σε όλους.... Οπότε οι της ΠΑΣΑΤ μια και το θυμηθήκατε τώρα, εφαρμόστε κατά γράμμα και για όλους τους υπόλοιπους το νόμο στην πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας.... Άλλωστε δε θα είστε οι πρώτοι!!!

  • Comment Link REDMAN Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 11:08 posted by REDMAN

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΙΧΑΝΕΥΤΗΚΑΝ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

  • Comment Link γγ Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 10:41 posted by γγ

    Οι άλλες ομάδες που έκαναν ρύθμιση χρεών είναι μαλ....ς
    Εσείς είστε οι έξυπνοι
    Ντροπή και εαν εξαφανίσουν τα χρέη του ηρακλη

  • Comment Link Ο ΔΙΑΔΟΧΟΧΡΕΟΣ Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 10:08 posted by Ο ΔΙΑΔΟΧΟΧΡΕΟΣ

    ηρακληδείς μη φοβάστε αν υπάρχει διαδοχή χρεών θα καθαρίσει ο Τσιργογιάννης και οι κολλητοί του. Τι; Δεν είναι έτσι; Εντάξει ρε το ξέρουμε ,λέμε και καμιά ..... να γελάσουμε. Ωχ πάλι Α2 τη βλέπω τη δουλειά του χρόνου.

  • Comment Link ΟΠΟΛΕ-ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΡΩΜΗ-ΠΡΑΓΑ Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 06:57 posted by ΟΠΟΛΕ-ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΡΩΜΗ-ΠΡΑΓΑ

    κάποιοι καφετζήδες στο Ασβεστοχώρι και στο Κατσάνειο βλέπω να σφίγγουν σιγά σιγά γιατί στην περίπτωση που μεταφερθούν οι παλαιές οφειλές στο νέο ΤΑΑ άντε να σας δω ρε μαγκάκια πώς θα κάνετε διακανονισμούς, με τι χρήμα. Μήπως με τα έσοδα από τα διαρκείας; Εδώ γελάμε γιατί ως γνωστόν ο κόσμος σας έχει κυριολεκτικά γραμμένους και δεν αγοράζει εισιτήρια. Από τη τσέπη σας ; Κι εδώ γελάμε. Σας βλέπω να παρακαλάτε πάλι αυτούς που βρίζετε γιατί ως γνωστόν όλοι σας φταίνε ,όλοι έκαναν κακό στον Ηρακλή αλλά όταν έρχεται η δύσκολη ώρα του χρήματος τότε όλοι αυτοί είναι καλοί. Μάταιος κόπος όμως γιατί αν περιμένετε από αυτούς σας κόβω λίγο χλωμούς. Ο κόσμος περιμένει την αδειοδότηση η οποία αν δεν παρθεί θα είστε υπεύθυνοι αποκλειστικά εσείς που διώξατε από την ομάδα όλους αυτούς που μπορούσαν να βοηθήσουν με πολλούς τρόπους για να ικανοποιήσετε τους εγωισμούς σας και τη ματαιοδοξία σας. Εσεις που θέλατε να γίνετε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη , που θέλατε απλά και μόνο να ελέγχετε την ομάδα χωρίς να μπορείτε να προσφέρετε τίποτα κι απόδειξη γι αυτό είναι ότι μόλις διώξατε τη διοίκηση του Κολύμπατζη που είχε την ομάδα νταμπλούχα, την απαξιώσατε, την υποβιβάσατε στην Α2 και εδώ και 3 χρόνια την έχετε σβήσει από το χάρτη του αθλήματος. Αλλά ακόμα κι αν παίξει Α1 τι θα γίνει; Απλά θα συμμετέχει με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού αφού το ρόστερ είναι για κλάματα με παίκτες που είτε δε βρήκαν άλλες προτάσεις από εξωτερικό και εσωτερικό είτε είναι άπειροι εφηβοι που αναγκαστικά προωθούνται χωρίς καν μερικοί από αυτούς να αξίζουν και τόσο και ο νοών νοήτω κύριοι της ας πούμε διοίκησης, έφοροι ,παραέφοροι και παρατρεχάμενοι που ξέρει κανείς εκτός από λίγους ποιοι είστε κι αν είστε κανονική διοίκηση. Μια εικόνα ντροπιαστική για την ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους, μια εικόνα που δεν της ταιριάζει. Κι όλα αυτά γιατί ο κοντός με το μούσι, ο ψηλός με τα γυαλιά, ο κοτσίδας και 2-3 άλλοι θέλουν σώνει και καλά να γίνουν παράγοντες στην καμπούρα της πολύπαθης ομάδας μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να διαλύεται η ομάδα και να αρνούνται να ξεκουμπιστούν για να ανοίξει ο δρόμος να έρθουν άνθρωποι που μπορούν και που θέλουν να βοηθήσουν για να ξαναγίνει πάλι μεγάλη η ομάδα. Γιατί οι οπαδοδημοσιογράφοι δεν τους κράζουν; Αν κάτι φοβούνται είναι το κράξιμο , είναι σίγουρο γι αυτό μόλις βγάζουν ανακοινώσεις οι οργανωμένοι έρχονται αμέσως μετά να βγάλουν κι αυτοί. Ποιο είναι το όραμά τους για την ομαδα; Απλά να παίζει Α1 με χαμηλό αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο για να πουλάνε μούρη κάποιοι; Ρε σεις ξέρετε που βρίσκεστε; Μήπως δεν είστε ηρακληδείς και δεν ξέρετε; Αν είστε φυγετε για να βοηθήσετε την ομάδα. Ελεος πια. Υπογράφω με τρόπο μήπως και καταλάβετε τι είναι ο Ηρακλής. Εσείς είσασταν εκεί; Ξέρετε τι σημαίνουν αυτές οι πόλεις ή η Πετοσφαίριση 2015 δεν έχει καμία σχέση με αυτά;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ