1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2015 22:40

Πιάτσα: «Μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας»

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα από την εμφάνιση της ομάδας του στην παρούσα φάση της προετοιμασίας μετά το 3-1 επί της Παναχαικής:
«Έπρεπε να βελτιώσουμε το σύστημα μέσα στο γήπεδο. Έπαιξαν όλοι οι παίκτες εκτός από τον Γαλιώτο, αλλά εντάξει δυο πασαδόροι είναι αρκετοί αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η πιο σημαντική μπάλα κάθε φορά είναι η επόμενη, όχι η προηγούμενη. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι για το παρελθόν αλλά μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας. Πρέπει να μάθουμε αυτό το μάθημα. Για τον Τσουκ είναι θετικό ότι έπαιξε καλύτερα προς το τέλος αυτό σημαίνει ότι ήθελε χρόνο στο γήπεδο. Είμαστε ομάδα που χτίζεται τώρα, πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλο και μερικές φορές δεν το είδα αυτό. Αλλά για σήμερα είμαι ευχαριστημένος. Μετά το 2ο σετ έβγαλα τον Ταμπουρατζή και η πίσω ζώνη μας χαλάρωσε. Στα φιλικά παιχνίδια η προσοχή μας πρέπει να είναι στην τακτική μας και όχι στον αντίπαλο. Πρέπει να μάθω πρώτα από όλα τους παίκτες μου και μετά το ελληνικό πρωτάθλημα. Ύστερα θα μπορώ να περάσω και κάποια πράγματα στους παίκτες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ