1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-09-2015 21:21

Ταρνατόρος: «Κορύφωση στην Σύρο»

Σίγουρος για το υψηλό θέαμα που θα έχει το νέο πρωτάθλημα της Volleyleague, παρουσιάστηκε στην κλήρωση, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ αναφέρθηκε επίσης στο Λιγκ Καπ που ξεκινά σε λίγες ημέρες, αλλά και στη συνεργασία της Ένωσης με την Ομοσπονδία. 

«Εάν κρίνουμε από την ευχαρίστηση του κόσμου που ήρθε σε αυτό τον περίφημο χώρο του γκολφ, ξεκινάμε πολύ ωραία. Είναι μία συνέχεια της περσινής χρονιάς, που τελείωσε πολύ ωραία. Στη συνέχεια έχουμε άλλα πολλά και ωραία να δείξουμε στον κόσμο. Προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ γιατί ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και πρέπει να υπερκεράσουμε τα περσινά δεδομένα και να προχωρήσουμε μπροστά. Θα έχουμε ένα πολύ ωραίο, ανταγωνιστικό, αξιόπιστο πρωτάθλημα, χωρίς βία και με κόσμο. Δεν στηρίζομαι σε ψεύτικα δεδομένα ή χωρίς βάσεις, αλλά στο ότι οι προπονητές, οι αθλητές, οι διαιτητές, οι δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί οι κρίκοι, αν δέσουν όπως δένουν κάθε χρόνο, θα έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Επί της ευκαιρίας να πω πως οι δημοσιογράφοι έχουν βοηθήσει στα μέγιστα ώστε να κρατηθεί ψηλά το άθλημα. Είμαι πολύ αισιόδοξος, υπάρχουν πεσιμιστές και απαισιόδοξοι, εγώ ανήκω στους ρεαλιστές και θεωρώ πως ο ρεαλισμός με την Α1 συνάδει και θα πάμε πολύ καλά».

Για το Λιγκ Καπ: «Στο Λιγκ Καπ δημιουργήσαμε ένα σύστημα προκριματικών με σκοπό να μπορέσουν οι ομάδες να παίξουν μεταξύ τους, έχοντας τοπικά και οικονομικά κριτήρια. Στόχος μας είναι η κορύφωση του φάιναλ φορ που θα γίνει στην ωραία Σύρο 30 με 31 Ιανουαρίου. Το Λιγκ Καπ είναι το δικό μας κύπελλο, η δική μας διοργάνωση την οποία αγαπάμε πάρα πολύ και την έχουν αγκαλιάσει όλες οι ομάδες. Το φάιναλ φορ, αλλά και κάθε αγώνας που θα γίνει για το Λιγκ Καπ, θα είναι μία γιορτή».

Για τη συνεργασία της ΕΣΑΠ με την ΕΟΠΕ: «Έχουμε ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με την Ομοσπονδία με τις δύο πλευρές να έχουμε καλή διάθεση. Το βασικότερο είναι να βρούμε τη χημεία μας. Είναι στο χέρι και της Ομοσπονδίας και της ΕΣΑΠ να καθίσουμε σε ένα τραπέζι, γιατί έχουμε μία βάση, το βόλεϊ. Αυτό πρέπει να μας οδηγεί να παραμερίσουμε τυχόν διαφορές που έχουμε και να πορευθούμε στα θέματα της Α1 κοινά. Η ΕΣΑΠ είναι κοντά στην ΕΟΠΕ, ειδικά στο κομμάτι των Εθνικών ομάδων του ανδρικού βόλεϊ, και θα βοηθήσουμε και φέτος όσο μπορούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ