1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-09-2015 17:20

Αρσενιάδης: «Η δυσκολία με Χριστοφιδέλη και Στεφάνου»

Η Κηφισιά δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της. Αν και έχει κάνει την υπέρβαση με τους Χριστοφιδέλη και Στεφάνου, υπάρχει δυσκολία στην πλαισίωση τους, από ξένους παίχτες. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Αρσενιάδης τόνισε:


 

«Στην αρχή ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορούμε να προσφέρουμε. Πάντα ξεκινάμε με ελλείψεις, μικροπροβληματάκια, στη διάρκεια της σεζόν διορθώνουμε, βελτιωνόμαστε. Ακόμα είμαστε σε μια φάση που είναι πολύ αρχική για μας. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα, άλλωστε δεν μας «παίρνει» να πούμε πολλά πράγματα. Πάντα όμως θέλουμε να αφήσουμε τη σφραγίδα μας.

Οι συγκεκριμένοι παίχτες είναι πολύ έμπειρα παιδιά. Έχουν παίξει παγκόσμιο βόλεϊ και δίνουν μια αίγλη στην ομάδα. Για να αποδώσουν αυτοί οι παίχτες, πρέπει να πλαισιωθούν και να υποστηριχθούν και από άλλους. Θα τολμήσω να πω ότι είναι κάποιοι παίχτες που είναι περισσότερο χρήσιμοι που έχει υψηλούς στόχους, ακόμα και Τσάμπιονς Λιγκ, παρά στη δικοί μου ομάδα, αν δεν τους χειριστεί σωστά. Είναι μια πολυτέλεια, και μπορούν να δώσουν ό,τι ψάχνει μια ομάδα που έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους, ακόμα και στην Ευρώπη. Σε μας, η δυσκολία είναι να τους χειριστούμε σωστά.

Φιλοδοξώ να έχουμε ειδήσεις. Μέρα με τη μέρα όλα πάνε και πιο πίσω, λόγω της κατάστασης της χώρας. Μια ομάδα σαν τη σική μας που έχει μια αρκετά δραστήρια διοίκηση πρέπει να βρει χορηγούς. Δεν μπορώ να πω με ποια θέση θα είμαι ευχαριστημένος. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ είναι χωρίς ξένους

Για το Λιγκ Καπ: «Το λιγκ Καπ πάντα είναι στόχος. Βέβαια είναι δύσκολο η ομάδα μου να είναι ανταγωνιστική με τις άλλες ομάδες που έχουν ήδη ξεκινήσει και οι παίχτες τους είναι εδώ. Έχουμε το πιο δύσκολο έργο. Είναι ο Φοίνικας, είναι ο Ολυμπιακός».


Για το φαβορί του πρωταθλήματος: «Δεν έχω δει τον ΠΑΟΚ και γνωρίζω λίγο παραπάνω τους παίχτες του Ολυμπιακού. Αυτές οι δύο είναι οι ομάδες με περισσότερες πιθανότητες. Από πίσω όμως υπάρχουν φιλόδοξες ομάδες όπως είναι η Σύρος, ο Παναθηναϊκός ίσως και κάποια άλλη ομάδα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ