1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-09-2015 11:58

«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...»

Η Κηφισιά είναι η ομάδα έκπληξη των τελευταίων ετών που όχι μόνο καταφέρνει να τερματίζει σε υψηλή θέση, αλλά και να «πληγώνει» τους ισχυρότερους αντιπάλους της, δίνοντας μία άλλη νότα στο πρωτάθλημα της volleyleague. Κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν αν εκτός από τη δουλειά, δεν υπήρχε χημεία στην ομάδα και οι παίκτες δεν ένιωθαν σαν οικογένεια. 

Μπορεί να φεύγουν κάποιοι παίκτες και να έρχονται νέοι, αλλά η Κηφισιά παραμένει «οικογένεια». Με μία ανάρτηση στο facebook η Κηφισιά αποχαιρετά τους Κώστα Ταμπουρατζή και Δημήτρη Σουλτανόπουλο, που έγραψαν τη δική τους σελίδα στο σύλλογο και με ένα τραγούδι, τους δείχνει ότι τίποτα δεν τους χωρίζει. 

Η ανάρτηση αναφέρει: 

Άλλη μία χρονιά ξεκίνησε για την ομάδα μας και πριν μπούμε στα «βαθιά», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και τη «τρέλα» τους τη τελευταία σεζόν και επέλεξαν άλλο σταθμό στη καριέρα τους. Ειδική αναφορά όμως θα κάνουμε σε δύο αθλητές που ο καθένας με το τρόπο του σημάδεψε την οικογένεια της Κηφισιάς. Το Κώστα Ταμπουρατζή και το Δημήτρη Σουλτανόπουλο. Ο Κώστας μοιράστηκε με την ομάδα, για περίπου δέκα χρόνια τις ίδιες φιλοδοξίες, χαρές, λύπες, αγωνίες, κάναμε αμέτρητες αποστολές και αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα γρανάζια στην ιστορία και τη πορεία της Κηφισιάς. Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος στη διετή παρουσία του στο Ζηρίνειο, κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα του στις δύο πιο επιτυχημένες χρονιές της ομάδας ως τώρα. Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς τους δύο αθλητές και τους ευχόμαστε καλή τύχη και υγεία στη νέα σελίδα της αθλητικής τους ζωής. Και επειδή δε μιλάμε μόνο για παίχτες, αλλά για καλούς φίλους, που οι δυο-τρεις ώρες που θα μας χωρίζει το φιλέ, φαντάζουν λίγες μπροστά στις αναμνήσεις και τις εμπειρίες μας, θα αφιερώσουμε ένα στοίχο γνωστού ελληνικού τραγουδιού που λέει: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους, παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 10:40 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Ή Κηφισιά πάντα έτσι ήταν.Στήν πενηντάχρονη πορεία της,εκεί στήν ίδια θέση πού είναι τώρα τό κλειστό,όταν έπαιζε στό ασφάλτινο τερέν μέ 8 φώτα-χωνιά όλα κι όλα καί τά έβαζε μέ τίς ομαδάρες τής εποχής,καί τότε,αθλητικό πνεύμα καλιεργούσε πάνω απ'όλα,καί μετά "τρέλα",καί οικογενειακό κλίμα.
    Καλή νέα σεζόν σέ διοίκηση,προπονητικό τήμ,καί παίχτες παληούς καί νέους,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ κυρίως μέ υγεία,καί μακρυά από ποδοσφαιρικές "ατμόσφαιρες"..
    Κώστα καί Σούλτα,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,μέ σεβασμό καί αγάπη. Νάστε σίγουροι,ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ.
    Καί όπως πάντα ΑΑΟΟΟΚΑΑΑΡΑΑΑΑ...
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ