1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-08-2015 13:34

Μένιος Ρουμελιώτης: «Καλό βόλεϊ και παραμονή»

Στην δεύτερη εβδομάδα της μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της έχει βάλει διπλές προπονήσεις.
Ο λίμπερο της Πατρινής ομάδας, Μένιος Ρουμελιώτης αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας και στους στόχους της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα.
«Με εξαίρεση την απουσία του Μαυραγάνη η ομάδα είναι πλήρης και έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες την προετοιμασία μας με πολύ όρεξη» είπε ο Μενιος Ρουμελιώτης και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά, θέλει χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν και τα νέα παιδιά και σύντομα θα μπούμε σε πιο ειδικευμένα πράγματα στις προπονήσεις».

Ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε και στους στόχους, λέγοντας: «Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ ώστε να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι μας σε συνδυασμό με το να μείνει η Παναχαϊκή στην κατηγορία. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο καθώς το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό ωστόσο θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο και ότι καλύτερο προκύψει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ