1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2015 18:38

Ο Πέτρογλου στην Ορεστιάδα, το μυαλό του στο... εξωτερικό

Δώδεκα χρόνια μετά την απόφαση του να φύγει από την Ορεστιάδα και να ανοίξει άλλους δρόμους στην καριέρα του ο Πέτρος Πέτρογλου έχει επιστρέψει στην γενέτηρα του και προπονείται με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Πέτρογλου. τους τελευταίους μήνες κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει πλήρως μετά την εγχείρηση στο πόδι και η έναρξη της προετοιμασίας της Ορεστιάδας είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 36χρονο ακραίο ώστε να επανέλθει πλήρως.

Ο Πέτρογλου ακολουθεί εν μέρει το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ορεστιάδας ενώ παράλληλα έχει στραμένο το ενδιαφέρον του στην αγορά του εξωτερικού. Το παράδοξο είναι πως την ίδια ώρα η Ορεστιάδα αναζητά έναν έμπειρο ακραίο αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κάνει ανοίξει κουβέντα για μελλοντική συνεργασία οπότε ο έμπειρος ακραίος βρίσκεται μεν στην Ορεστιάδα αλλά το μυαλό του είναι στο εξωτερικό.

2 σχόλια

  • Comment Link ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 07:28 posted by ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ

    τα δεδομένα είναι απλά . Γίνεται μια κίνηση σε όφελος και των 2 πλευρών , αν ο αθλητής βρεί στο εξωτερικό το συμβόλαιο που θέλει τότε θα μας αποχαιρετίσει , αν δεν το βρει ως τον Οκτώβρη θα δηλωθεί στον ΑΟΟ που του προσφέρει προπόνηση και θα βοηθήσει αγωνιστικά (σχεδόν δωρεάν) και μέχρι να ξαναφύγει , αφού το μυαλό του ήδη βρίσκεται σε ασιατικές χώρες.....

  • Comment Link Άγνωστος Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 18:25 posted by Άγνωστος

    Δεν ανήκει στην Ορεστιάδα. Η Ορεστιάδα το μόνο που κατάφερε χρόνια είναι να κάνει δύσκολη την ζωή των αθλητών και πόσο μάλλον τα παιδιά της. Αυτό ισχύει φυσικά και για τον Πέτρο Πετρογλου που στα πρώτα βήματα του στην μεγάλη ομάδα με τις τεράστιες επιτυχίες, το μόνο που κέρδισε ήταν πικρία,απογοήτευση και στην δύσκολη στιγμή κάποιου τραυματισμού του τον πετάξανε σαν σκουπίδι. Βέβαια τα χρόνια περνάνε η διοίκηση αλλάζει αλλά δεν ξεχνιέται εύκολα το γεγονός να σε απορρίπτουν. Να σε απορρίπτει η οικογένειά? Πως? Όσοι αθλητές φύγανε με την δικαιολογια δεν μας κάνουν όλοι αυτοί πως είναι δυνατόν να παίξανε μεγάλο βόλεϊ και φυσικά επιτυχίες όπως κύπελλο και πρωτάθλημα? Όποια απόφαση και να πάρει ο Φίλος Και Αδερφός Πετρογλου είναι σεβαστή. Αν είναι θετική ως προς το σωματείο της Ορεστιάδος εύχομαι η διοίκηση να είναι σωστή από όλες τις πλευρές και εννοείται σε όλους του υπόλοιπους αθλητές για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά μεγάλες στιγμές όπως παλιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ