1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-07-2015 20:28

Βαμβακούση, Ζούρου και Λιόντας, Μπερμπερίδης νικητές στο Side-Out Club (photos)

Ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο γεμάτο εντυπωσιακές μάχες στην άμμο διαδραματίστηκε στις 11-12/7 στο Side-Out Club στο Varkiza Resort. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής με έναν αμφίρροπο τελικό στην κατηγορία των ανδρών για το Sunday Cup στο κεντρικό γήπεδο υπό το φως των προβολέων.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Side-Out Series Tournament για την κατηγορία ανδρών και γυναικών με αρκετό αέρα και πολλή ζέστη. Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Μιχάλης Λιόντας/Τάσος Μπερμπερίδης με 2-0 σετ, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους Μιχάλη Παπαδημητρίου/Μπάμπη Μανώλη. Στις γυναίκες έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι με φάσεις διαρκείας οι Άντζελα Βαμβακούση/Μαριεύη Ζούρου επικράτησαν των Βιολέτα Μπάρκα/Μαριγώ Τσακοπούλου στο tie break 15-12.

Το πρωί της Κυριακής συνεχίστηκε το Side-Out Club Series Tournament με την κατηγορία του μεικτού και με τις ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους πολλούς λουόμενους της πλαζ του Varkiza Resort. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή των Γιώργου Καντιώτη/Βιολέτας Μπάρκα που επικράτησαν με 2-0 σετ των Γιώργου Μυλωνάκη/Μαρίας Αλισσανδράκη.

Οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση στο Side-Out Series Tournament μοιράστηκαν δώρα από την Bodytalk, την Northweek και το Τhe Hands.

Το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησε και το Sunday Cup με δυο κατηγορίες, ανδρών και γυναικών. Πολλοί από τους συμμετέχοντες αγωνιζόντουσαν παράλληλα και στο μεικτό, η κούραση ήταν μεγάλη αλλά η διάθεση ανεβασμένη και οι μάχες στην άμμο πολύ δυνατές. Στις γυναίκες η ομάδα των Ελένη Μέρα/Κατερίνα Ηλιακοπούλου αναδείχθηκαν νικήτριες αφού κέρδισαν στον τελικό τις Καρολίνα Χρυσοχού/Μηλίτσα Ζήση με 2-0 σετ. Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ένας δυνατός τελικός ανδρών μεταξύ των Γιώργου Καντιώτη/Στέλιου Ιατρόπουλου και Παντελή Μαρτίνου/Ηλία Χούτου όπου οι δεύτεροι επικράτησαν με 2-0 σετ (15-12, 18-16).

Οι νικητές του Sunday Cup μοιράστηκαν ρούχα από την εταιρεία Funky Buddha, γυαλιά από την Nοrthweek και εκπτωτικά κουπόνια από το The Hands.

Πολλά δώρα κληρώθηκαν για όλους τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από τις εταιρίες Bodytalk, Funky Buddha, Stylesetterz και The Hands.

Σας περιμένουμε για ένα ακόμα συγκλονιστικό Grand Beachvolley Weekend στο Side-Out Club στις 8-9 Αυγούστου!

1.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg10.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg12.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ