1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-05-2015 17:40

Χιμένες: «Τέτοιος κόσμος πουθενά»

Όταν στις 12 Ιανουαρίου ο Χαβιέρ Χιμένες πατούσε το πόδι του για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, όλοι μιλούσαν με διθυραμβικά σχόλια για τον διεθνή Κουβανό που θ΄ άλλαζε το ρου της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Τρεις μήνες αργότερα, όχι μόνο δεν διαψεύστηκαν, αλλά γνώρισαν και αυτήν την τρέλα, που κουβαλάει ο έμπειρος ακραίος, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Μάλιστα, πρώτη του δήλωση εν Ελλάδι θα μπορούσε να θεωρηθεί και προϕητική, αϕού τον Ιανουάριο ο Χιμένες δήλωνε κατηγορηματικά πως «γνωρίζω πολύ καλά για ποιον λόγο ήρθα στον ΠΑΟΚ, για να πάρω τον τίτλο». Και τον πήρε. Οχι μόνο έναν, αλλά δύο!

Σήμερα νωρίς το πρωί ο Χιμένες αναχώρησε για την πατρίδα του, την Κούβα, με «γεμάτες», όμως, αποσκευές, όχι μόνο από τίτλους, αλλά και από συναισθήματα, αϕού τα όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα στο «Παλατάκι» θα έχει σίγουρα να τα διηγείται στους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το μεγάλο ερώτημα που γεννάται πλέον είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Χιμένες και το αν, δηλαδή, θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» και την επόμενη χρονιά (όπως το ίδιο ισχύει και για πολλούς ακόμα αθλητές των νταμπλούχων, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν). Ωστόσο, είναι κάτι στο οποίο δεν μπορεί να δώσει απάντηση ο ίδιος, αϕού σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από την Ομοσπονδία της Κούβας.

Ο Χαβιέρ Χιμένες, λοιπόν, μίλησε στα ΣΠΟΡ κατά την τελευταία ημέρα παραμονής του στη Θεσσαλονίκη για τα όσα αποκόμισε εδώ κατά το τρίμηνο της παρουσίας του στη συμπρωτεύουσα και ϕυσικά για τους οπαδούς του Δικεϕάλου, οι οποίοι πρόλαβαν να δεθούν πολύ γρήγορα με τον «τρελό»–Κουβανό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω πραγματικά πολύ όμορϕα με τα όσα κατάϕερε η ομάδα μου αυτό το διάστημα», τόνισε αρχικά ο διεθνής αθλητής του Δικεϕάλου, για να προσθέσει: «Είναι πολύ σημαντικό που όλοι μαζί δουλέψαμε σκληρά και ϕέραμε στον ΠΑΟΚ το πρώτο πρωτάθλημα και το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του».

Το δικό του «ευχαριστώ» θέλησε να πει στον κόσμο του Δικεφάλου ο Κουβανός: «Η ατμόσϕαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους δύο τελικούς με τον Ολυμπιακό, αλλά και στον έναν ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό δεν την έχω συναντήσει πουθενά. Ο,τι και να πω είναι λίγο. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Πηγή: ΣΠΟΡ του Βορρά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ