1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-04-2015 21:58

«Πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι μας»

Για το τρίτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησαν οι Γιάννης Παντακίδης και Τάσος Αναστασιάδης. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφού κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο στην Σύρο, στοχεύουν σε έναν ακόμη. 
Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα γίνει μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να μπούμε από τον πρώτο πόντο δυνατοί και αποφασισμένοι για τη νίκη και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές».

'Όσον αφορά τον αντίπαλο ο έμπειρος κεντρικός είχε να πει: «Περιμένουμε ότι θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός και θα μας πιέσει πολύ για να διεκδικήσει και αυτός όσες ελπίδες έχει. Για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να έχουμε υπομονή όπως και ο κόσμος μας για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Τάσος Αναστασιάδης τόνισε: «Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η παρουσία του κόσμου θα μας δώσει μεγάλη ενέργεια για να κατορθώσουμε να πετύχουμε την τρίτη μας σερί νίκη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ