1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-04-2015 22:50

Αρσενιάδης: «Ό,τι καλύτερο»

Χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, η Κηφισιά ψάχνει στην Αλεξανδρούπολη τη δεύτερη καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Αρσενιάδης, δήλωσε:
«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι. Είναι ο τελευταίος αντίπαλος μας και θέλουμε να δείξουμε όσο γίνεται καλύτερο πρόσωπο για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η έκτη θέση είναι η δεύτερη καλύτερη που έχουμε κατακτήσει, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές. Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που μας νίκησε στην έδρα της».

Ο λίμπερο της ομάδας, Κώστας Ταμπουρατζής τόνισε: «Πλέον στόχος μας είναι η πέμπτη θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να κλείσουμε τη χρονιά στην έδρα μας, δίπλα στους φιλάθλους μας. Ήταν μια χρονιά ούτε με θετικό, ούτε με αρνητικό πρόσημο. Έχουμε προσωπικά κίνητρα για την άτυπη μάχη της πέμπτης θέσης».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 11:27 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Παιδιά. Πάμε νά παίξουμε ελεύθερα,χωρίς καμιά στόχευση γιά θέση καί τέτοια παραμύθια,απλά νά χαρούμε ένα ακόμη παιχνίδι.
    Μέ τό καλό νά υποδεχτούμε τόν Εθνικό καί στήν έδρα μας,καί όλα καλά..
    Καί όπως πάντα.. ΜΑΖΙ ΣΑΣ...
    ΑΑΑΟΟΟΚΑΑΑΡΑΑΑΑΑ...
    ΑΙΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ