1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2015 02:23

Η «ψυχάρα» Παντακίδης: «Είναι δικαίωση»! (video)

Ο Γιάννης Παντακίδης το 2012 στο ίδιο γήπεδο - στο «Δ.Βικέλας της Ερμούπολης - με συμπαίκτη τον Δημήτρη Γκαρά που σήμερα είναι λίμπερο στον ΠΑΟΚ, είχαν αγωνιστεί με τη Λαμία στον τελικό του κυπέλλου και είχαν χάσει την κούπα από τον Ηρακλή.

 

Τότε στον «γηραιό» αγωνίζονταν οι σημερινοί παίκτες του Ολυμπιακού Κώστας Προύσαλης, Κώστας Χριστοφιδέλης και Γιώργος Στεφάνου αλλά και ο συμπαίκτης του εφέτος στον ΠΑΟΚ Δημήτρης Εφραιμίδης.

Ο 30χρονος Γιάννης Παντακίδης που βρίσκεται για 8η χρονιά στον ΠΑΟΚ (εξαίρεση μόνο η παρένθεση της Λαμίας τη σεζόν 2011-12) είπε:

«Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη δικαίωση ο πρώτος τίτλος με την ομάδα της καρδιάς μου. Πιστεύω πως θα ακολουθήσουν και άλλοι τίτλοι. Θέλω να χαρώ αυτή την επιτυχία. Το 2012 στο ίδιο γήπεδο είχα παίξει με τη Λαμία. Και τότε είχα συμπαίκτη τον Γκαρά. Γι αυτό μόλις ήρθαμε προχθές υποσχεθήκαμε να πάρουμε τον τίτλο. Τον αφιερώνω στην γυναίκα μου Ρούλα, στον λαό του ΠΑΟΚ αλλά και σε δύο κυρίους που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη για να μας δουν και να μας υποστηρίξουν. Είναι αδελφός μου και ο φίλος του που έκαναν ταξίδι για να είναι κοντά μας. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Το μυαλό πρέπει να είναι συγκεντρωμένο. Πρέπει να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης. Δώσαμε χαρά στον κόσμο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήθελε αυτόν τον τίτλο γιατί και τα άλλα τμήματα παρότι πάλεψαν δεν πήραν κάποιο τίτλο. Δεν πειράζει. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και μία οικογένεια και ελπίζω να μας βοηθήσουν για να φέρουμε κι άλλους τίτλους».

Στο video παρεμβαίνει και ο αδελφός του που χαρακτηρίζει τον Γιάννη Παντακίδη: «Ότι και να πω για αυτό το παιδί είναι λίγο, είναι μεγάλη ψυχάρα»!

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ