1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-03-2015 06:17

Το σάλτο του Ανδρέου και η συμβουλή του Κουντούρη! (video)

Είκοσι χρόνια περίμενε ο Γιώργος Ανδρέου για να κατακτήσει έναν τίτλο στο ανδρικό βόλεϊ. Από το 24-20 του 4ου σετ ήταν έτοιμος να πηδήξει τις διαφημιστικές πινακίδες για να πανηγυρίσει.

Μάλιστα λέγεται πως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης του είπε με νόημα «πρόεδρε δεν τελείωσε ο αγώνας» και αμέσως μετά ο Ολυμπιακός πήρε δύο πόντους και μείωσε σε 24-22. Οταν ο Ρανγκέλ πήρε τον τελευταίο πόντο και ο Νώντας Γεροθόδωρος σφύριξε την λήξη του αγώνα ο Ανδρέου κυριολεκτικά απογειώθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα ο Ανδρέου παραδέχτηκε πως «βιάστηκε» και αποκάλυψε πως ο Κουντούρης του έδωσε συγχαρητήρια: «Η αλήθεια είναι πως ο Κουντούρης είχε δίκιο. Πολλά ματς έχουν γυρίσει αλλά βαθιά μέσα μου ήμουν σίγουρος. Μόνο λίγο στο 3ο σετ προβληματίστηκα αλλά όταν το κατακτήσαμε ήμουν σίγουρος για την ομάδα. Προς τιμήν του ο Κουντούρης μου έδωσε συγχαρητήρια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Το βόλεϊ ως άθλημα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα».

Δείτε το video του volleynews.gr με το σάλτο του Ανδρέου...

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ