1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-03-2015 01:06

Καλμαζίδης: «Καλή προεργασία για την Σύρο»

Ως μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του φάιναλ φορ της Σύρου χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος δήλωσε:
«Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Από την πλευρά μας παρουσιαστήκαμε σοβαροί και κάναμε ό,τι ακριβώς είχαμε σχεδιάσει στις προπονήσεις. Οι παίκτες μου ήταν σοβαροί , μαχητικοί και έκαναν ότι ακριβώς είχαμε συζητήσει. Αυτό το ματς ήταν για μας μια καλή προεργασία για το φάιναλ φορ που ακολουθεί».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Τάσος Αναστασιάδης τόνισε: «Ήμασταν σαφώς καλύτεροι από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μπήκαμε από την αρχή αποφασιστικοί και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στη ΜΕΝΤ. Ήταν ένα καλό τεστ ενόψει και του φάιναλ φορ. Νομίζω ότι ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο. Οι περισσότερες ομάδες μέσα στην ΜΕΝΤ χάνουν το πρώτο σετ μέχρι να συνηθίσουν το γήπεδο. Εμείς μπήκαμε πολύ δυνατά και με πολύ πίεση από το σέρβις φθάσαμε στη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ