1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-03-2015 18:06

Κατσιγιάννης: «Αποφασισμένοι για την παραμονή»

Τη νίκη προκειμένου να περάσει μπροστά στα πλέι άουτ θέλει η Λαμία κόντρα στην ΑΕΚ, με τον προπονητή της Λαμίας, Θανάση Κατσιγιάννη να δηλώνει: 
«Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Η ΑΕΚ έχει δείξει βελτίωση αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και την πορεία μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε απουσίες. Είμαστε έτοιμοι για άλλη μία μάχη. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε την παραμονή και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε».

Ο κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας τόνισε: «Αν παίξουμε όπως με τον Φοίνικα θα νικήσουμε. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει μόνο Ελληνες παίκτες, αλλά είναι καλοί παίκτες που θα έρθουν να παίξουν ελεύθερα όπως έκαναν και με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη». Ο λίμπερο Θεόδωρος Τσαδήμας είπε: «Είναι ένας αγώνας με μεγάλο ψυχολογικό και αγωνιστικό βάρος. Θέλουμε και μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο. Αν το καταφέρουμε θα πάρουμε βαθιά ανάσα για την παραμονή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ