1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2015 15:15

Oι παίκτες του Άρη δεν θα κάνουν προπόνηση, ενώ χθες έπαιξαν ποδόσφαιρο

Ο Άρης προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ, προέρχεται από το 3-2 επί της Κηφισιάς αλλά οι παίκτες δεν έχουν όρεξη για πανηγύρια.
Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός επειδή η διοίκηση δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Σε πολλές περιπτώσεις έχει πληρωθεί το 30% του συμβολαίου, σε άλλες μόλις το 10%, ενώ οι παλαιότεροι αθλητές έχουν να λαμβάνουν μισθούς την τελευταία διετία. Η διοίκηση αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς τα έσοδα από τον ΟΠΑΠ που φτάνουν στην ΕΣΑΠ έχουν εκχωρηθεί σε άλλες υποχρεώσεις, ενώ καταχωρήθηκε και το 50% της χορηγίας που βρέθηκε για την εφετινή σεζόν και τα πάντα έχουν μπλοκάρει. Μάλιστα κάποιοι λένε πως αυτή η ιστορία θα διαιωνίζεται και το χρέος δεν θα κλείνει ποτέ, απλά θα μεταφέρεται από τη μία σεζόν στην άλλη. Την Τρίτη οι παίκτες του Άρη ζήτησαν από τον προπονητή τους Γιάννη Μέλκα να παίξουν μόνο ποδόσφαιρο την ώρα της προπόνησης, ενώ σήμερα οι αθλητές έχουν αποφασίσει να μην κάνουν προπόνηση και να συναντηθούν σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης για να συζητήσουν και να καθορίσουν τη στάση τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ