1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2015 00:22

Μέρτεν: «Είχαμε την ευκαιρία για ένα σετ»

Την ανωτερότητα της Κηφισιάς παραδέχτηκε ο Μίκαελ Μέρτεν, ο οποίος τόνισε πως αυτός και η ομάδα του πρέπει να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
«Η Κηφισιά νίκησε καθαρά και άξιζε τους 3 βαθμούς. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Στο τρίτο σετ μπορούσαμε να συναγωνιστούμε, αλλά το παιχνίδι είχε κριθεί. Οι αλλαγές που έγιναν στο τρίτο, νομίζω ότι βοήθησαν και η Κηφισιά χαλάρωσε. Είχαμε την ευκαιρία για ένα σετ. Στο επόμενο παιχνίδι παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως έχουμε δείξει στην έδρα μας, παίζουμε καλά, κι ελπίζω να το κάνουμε και αυτή τη φορά. Στόχος μας είναι να είμαστε στην οχτάδα και να συγκεντρώσουμε αρκετούς βαθμούς για να μείνουμε σε αυτές τις θέσεις».

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, είπε: «Είχαμε δυστυχώς άσχημη εμφάνιση. Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως η καλή εμφάνιση του προηγούμενου παιχνιδιού φαίνεται πως ήταν τυχαία. Στο πρώτο σετ ξεκινήσαμε νωθρά, στο δεύτερο ξεκίνησε ο Γιοβάνοβιτς με δυνατό σέρβις και ξέφυγαν από την αρχή. Αυτό που έκανε ο Γιοβάνοβιτς δεν γίνεται κάθε μέρα. Στο τρίτο σετ, όταν δεν το παίρνεις, χάνεις το παιχνίδι. Κάποια λάθη και κάποιες μπάλες που έπρεπε να τελειώσουμε δεν έγιναν. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιη νίκη της Κηφισιάς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε να παίξουμε καλά για εμάς, τους προπονητές και τη διοίκηση του Παμβοχαϊκού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ