1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-02-2015 23:50

Ο διεθνής τύπος για τα επεισόδια στο Ρέντη

Αντικείμενο σχολιασμού σε διάφορα μέσα του ξένου τύπου γίνεται ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και όσα διαδραματίστηκαν σε αυτόν.

Ενδεικτικά, η ιστοσελίδα peru.com αναφέρει: «Η συνάντηση των δυο κορυφαίων ομάδων θα μπορούσε να αφήσει καλύτερες εικόνες στον κόσμο, αντί αυτού ακολούθησαν σκηνές βίας. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να δεχτούν την ήττα και έριξαν στο παρκέ δεκάδες αντικείμενα. Πλέον, η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει και τα αρμόδια όργανα με σκοπό την τιμωρία του Ολυμπιακού».

Το b92.net αναφέρει: «Χάος στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ». «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 τους "ερυθρόλευκους" και οι οπαδοί τους τα έκαναν γυαλιά- καρφιά. Μάλιστα, αντικείμενα τραυμάτισαν τους Γκόμεζ και Καρασαββίδη ενώ αναμένεται σκληρή τιμωρία της ομάδας του Ολυμπιακού»!

Με την σειρά τους, οι Πολωνοί στην ιστοσελίδα sportowefakty.pl αναφέρουν: «Δύο φορές διακόπηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ από χούλιγκανς. Πλαστικά μπουκάλια, κάδος απορριμάτων, καφέδες και τραυματισμός παικτών του ΠΑΟΚ, ένα ντέρμπι που έμεινε στην ιστορία για διαφορετικούς λόγους».

Πηγή: paok24.com

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ