1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
14-02-2015 23:41

Αρσενιάδης: «Δεν είμαστε υπερομάδα»

Την ανωτερότητα της Λαμίας στο μεταξύ τους παιχνίδι παραδέχθηκε ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, ο οποίος δήλωσε μετά την ήττα:
«Συγχαρητήρια στη Λαμία. Έπαιξε καλύτερα και ειδικά στο σερβίς και νίκησε δίκαια. Με τέτοια εμφάνιση δε νομίζω πως θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Εμείς δε βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Φανήκαμε λίγο κουρασμένοι. Μας χάλασαν την υποδοχή και κάναμε πολλά λάθη υπό πίεση. Αυτή είναι μία κακή απώλεια για την υπόθεση της 4αδας. Στεναχωριόμαστε που χάσαμε. Αν το δούμε γενικά είμαστε μέσα στο στόχο μας. Μετά την 16η αγωνιστική ισοβαθμούμε στην 3η θέση με τον Εθνικό. Αυτό συνιστά από μόνο του επιτυχία. Δεν είμαστε υπερομάδα. Βρισκόμαστε σε τροχιά υπέρβασης από την αρχή και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Το ευχαριστιόμαστε. Αφήνουμε πίσω μας τη Λαμία και κοιτάμε τον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Μας ενδιαφέρει πολύ το ματς με την Παναχαϊκή γιατί θέλουμε να πάμε στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό και θέλουμε να έχουμε ανάλογη εμπειρία».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 21:25 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Σίγουρα κόουτς ό ΑΟΚ δέν είναι υπερομάδα αλλά επίσης σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα.Καμία στεναχώρια λοιπόν,άν καί ήταν μεγάλη ευκαιρία νά ξεφύγουμε στή βαθμολογία.Τήν ίδια αγωνιστική τήν προηγούμενη χρονιά είμασταν πρώτοι,καί τώρα τρίτοι.Πάμε λοιπόν χωρίς κανένα άγχος νά τό παλαίψουμε μέχρι τέλους,νά τό ευχαριστηθούμε,καί ότι βγεί.ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΟΚΑΑΑΡΑΑΑ..
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ