1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-02-2015 23:18

Ανδρεόπουλος: «Ίσως να μη δικαιούμαστε την τετράδα»

Για την πορεία του Παναθηναϊκού την εφετινή σεζόν μίλησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά την ήττα από την πρώην ομάδα του, τον Φοίνικα Σύρου. 
«Νιώθω όμορφα που ήρθα στο νησί, έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Δεν μπορούμε να συζητάμε για την βαθμολογική διαφορά της 4αδας. Αφού δε νικήσαμε και σε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα, δεν μπορούμε να μπούμε στην 4άδα. Ίσως να μην το δικαιούμαστε κιόλας. Απλά ο Παναθηναϊκός κάνει μια φανταστική πορεία, αλλά δεν θα κάνει την υπέρβαση»

Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στη Λαμία ο Ανδρεόπουλος είπε: «Σε κάθε ομάδα που πηγαίνω γνωρίζω εξαιρετικούς ανθρώπους. Όμως πάντα θέλεις να κερδίζεις. Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς, και θέλουμε να συνεχίσουμε την εξαιρετική πορεία μας».

5 σχόλια

  • Comment Link Συριανός φίλος Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 19:07 posted by Συριανός φίλος

    Δηλαδή ρε pamvo fun μου λες ότι πρόπερσυ έπαιζε η ομάδα σου τελικό Ελλάδος και ο Γιοβάνοβιτς προτίμησε να προσποιηθεί τον τραυματία, κατάφερε να ξεγελάσει προπονητή, φυσικοθεραπευτή, γιατρό από το να παίξει και να πάρει ένα κύπελλο. ( Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα έχει πάρει στη ζωή του!!!!)Τι σας ψεκάζουν εκεί κάτω στη Βόχα δεν ξέρω!!!!Υπάρχει προπονητής, πρόεδρος και παίκτες που παίζουν πρώτη φορά τελικό και τον πουλάνε?

  • Comment Link Jimmy Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 12:55 posted by Jimmy

    Το μονο φανταστικό που συνέβη φέτος αγαπητέ κοουτς, ειναι που απο το καλοκαιρι μεχρι τον Δεκεμβρη, δεν καταφέρες να βρεις ενα διαγώνιο της προκοπής, οπως ολες οι ομάδες της volleyleague.

  • Comment Link pamvo fan Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 09:52 posted by pamvo fan

    επισης το μονο παιχνιδι που μπορουσε να παρει κατι ,αλλα δεν επαιξε καλα ηταν στην ορεστιαδα .

    κατά τα αλλα από αρχες ιανουαριου μεχρι τωρα εχει παρει 10 βαθμούς.

    ενώ εσεις εχετε διαφορα από αυτόν μονο 3 βαθμούς που σημαινει μονο την χθεσινη νικη απέναντι του.

    επισης ,παιξατε και ένα παιχνιδι παρωδια με εθνικο εεεε (δεν φταιτε εσεις για αυτό εννοείτε ,αλλα κερδισατε ένα παιχνιδι που δεν ηταν σιγουρο ότι θα νικήσετε 3-0 )

  • Comment Link pamvo fan Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 09:41 posted by pamvo fan

    φιλε συριανε φιλε ,είμαι φουλ(αντιολυμπιακος πρωτίστως και μετα αντιπαναθηναικος )δεν θελω να υπερασπιστω τον ανδρεοπουλο για κανενα λογο.(αλλα ουτε εχω και καποιο λογο για να τον αμφισβητησω καθοτι και και κορίνθιος)
    αλλα ,για την περυσινη πορεια σας και ειδικα στο τελος στα πλει οφ πιθανον να μην φταιει μονο αυτος.

    εγω θα σου πω 3 ονόματα και σκεψου λιγάκι.

    ντιατσκοφ ,τακουριδης ,πελεκουδας.

    να σου θυμισω και την προπερσινη σειρα τελικων ολυ-παμβο.(λεγε με καλντειρα ,και πιθανον γιοβανοβιτς τραυματιας.)

    παρακαλω να μην λογοκριθεί το σχολιο μου .

  • Comment Link Συριανός Φίλος Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 21:03 posted by Συριανός Φίλος

    Δεν νομίζω κώουτς ότι διεκδικήσατε και ποτέ την τετράδα. Αν την θέλατε δεν θα κάνατε όλα αυτά τα εγκλήματα από αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα. Αλλά για να έχουμε και δουλίτσα του χρόνου πουλάμε το παραμυθάκι της εκπληκτικής πορείας του ΠΑΟ την φετινή χρονιά. Κάτι μου θυμίζει αυτό από πέρσυ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ