1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2015 18:05

Ωρολογάς: «Η ΑΕΚ πρέπει να μείνει στην Α1»

Ο Δημήτρης Ωρολογάς μίλησε για την αναμέτρηση με τον Εθνικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ΑΕΚ πρέπει να μείνει στην Volleyleague.
«Εiναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Εθνικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα κάτι που το δείχνει και η θέση της στη βαθμολογία. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε βελτιωθεί αρκετά και παίζουμε ικανοποιητικά. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη σε αυτό το ματς θα πρέπει να παίξουμε ελεύθερα, να κρατήσουμε καλή υποδοχή και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση γιατί ο Εθνικός διαθέτει πάρα πολύ καλό μπλοκ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μακάρι να πάνε όλα καλά. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που είναι μέσα στις δυνατότητές μας και να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται στα πλέι άουτ. Η ΑΕΚ πρέπει να μείνει στην Α1. Εμείς οι παίκτες θα κάνουμε το καθήκον μας και ελπίζουμε να μας βοηθήσει και ο κόσμος να πετύχουμε τον στόχο».

1 σχόλιο

  • Comment Link volley. n. f. Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 19:59 posted by volley. n. f.

    Εχεις απόλυτο δίκιο Δημήτρη. Πρέπει να μείνει στην Α1 για να χρωστάει ΚΑΙ σε άλλους παίκτες, προπονητές, στατιστικολόγους, φυσικοθεραπευτές, γήπεδα, ξενοδόχους, μανατζαρέους, ταξιδιωτικά γραφεία και σε όποιους γενικά μιλάνε ελληνικά, σέρβικα, ουκρανικά, κολομβιανά,ισπανικά κ.α. Βέβαια αν μείνει ίσως είναι και ο μοναδικός τρόπος για να συνεχίσουν να τρώνε οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ