1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2015 21:05

Τερζής: «Ο δάσκαλος Καμπερίδης και η θρασυδειλία των ανωνύμων σχολίων»

Την ανάγκη να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Καμπερίδη, που χθες απομακρύνθηκε από την Εθνική ομάδα κατηγορούμενος ότι έσπρωξε αθλήτρια, είχε ο Θάνος Τερζής. Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού, ακόμη νιώθει εξοργισμένος για ανώνυμα σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.


«Θα ήθελα να καταθέσω ότι γνωρίζω τον Κυριάκο Καμπερίδη όπως και όλη την οικογένεια, εδώ και μια 20ετια από τα 16 μου χρόνια. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω σε όλους τους καλοθελητές ότι ουδέποτε έχει δείξει τέτοια συμπεριφορά. Μου δίδαξε τα μυστικά του αθλήματος, με γνώμονα πάντα το καλό των αθλητών και με απέραντη αγάπη για το άθλημα που υπηρετεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια μακριά από συμφέροντα και μικροπρέπειες. Χρωστάω, σε αυτόν αλλά και στον πατέρα του την πορεία που έχω στο άθλημα, όπως και τις αξίες και τα ιδανικά στην ζωή γενικότερα. Τέλος, για να βγει ο Κυριάκος με ανακοίνωση στα Μέσα θα πρέπει να τον πνίγει πραγματικά το δίκιο και να βράζει η ψυχή του, γιατί πολύ απλά δεν τον ενδιέφερε ποτέ η προβολή, δεν ασχολούταν ποτέ με δημοσιεύματα παρά μόνο η δουλειά στο γήπεδο και μόνο η δουλειά με τους αθλητές του. Μάρτυρες των λεγόμενων μου, όλοι αυτοί οι αθλητές που έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια, όπου τους καλώ να εκφέρουν την άποψη τους. Επιτέλους θα πρέπει να πρέπει να σταματήσει η θρασυδειλία των ανωνύμων σχολίων στο διαδίκτυο. Όποιος έχει να καταθέσει κάτι ,ας το κάνει επώνυμα! Το εύκολο είναι να κρίνεις ανώνυμα τους πάντες, το δύσκολο είναι να έχεις το θάρρος να βάζεις το όνομα σου από κάτω.

Τερζής Θάνος»

8 σχόλια

  • Comment Link Κώστας Μανδηλάρης Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 13:25 posted by Κώστας Μανδηλάρης

    Αυτό ακριβώς ισχύει για το σχόλιό σου. Απουσία επιχειρημάτων, ισοπέδωση των πάντων και μηδενισμός. Και ένας λόγος παραπάνω επειδή είναι ανώνυμο. Αυτά και νομίζω ότι το πράγμα άρχισε να ξεχειλώνει. Από εμένα τελεία και παύλα.

  • Comment Link oti-na-nai Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 21:55 posted by oti-na-nai

    Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα η διοίκηση για παράδειγμα του ΠΑΟ να καλέσει τους προπονητές και να πει, για ελάτε κύριοι Ανδρεόπουλε και Ρούσση ποιός από τους δύο σας έφερε την ομάδα του σε υψηλότερη θέση; Αυτός είναι επιτυχημένος και ο άλλος αποτυχημένος. Χαχαχαχα.

    Κυνήγι φαντασμάτων = αναζήτηση άλλοθι = απουσία επιχειρημάτων.

  • Comment Link ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 15:12 posted by ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ

    Το ότι είναι ανώνυμο το σχόλιο του oti-na-nai δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι είναι κακοπροαίρετο. Πιθανόν το καλό ποσοστό νικών σε διεθνές επίπεδο των γυναικείων αναπτυξιακών ομάδων να μην θεωρείται ικανοποιητικό. Τελικά για κάποιους επιτυχία είναι μόνο τα μετάλλια σε τελικές φάσεις πανευρωπαικών ή καλύτερα παγκοσμίων πρωταθλημάτων....

  • Comment Link oti-na-nai Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 12:22 posted by oti-na-nai

    Πολύ πρωτότυπο κριτήριο. Μια ομάδα γυναικών είναι επιτυχημένη αν έχει καλύτερα αποτελέσματα από την αντίστοιχη των ανδρών!;!;!;

  • Comment Link Κώστας Μανδηλάρης Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 17:42 posted by Κώστας Μανδηλάρης

    Φυσικά και τους θεωρώ επιτυχημένους. Δείτε τι πέτυχαν οι αντίστοιχες ομάδες των ανδρών ον τελευταίο χρόνο και τι πέτυχαν αυτές των γυναικών. Και θα προτιμούσα (και εγώ) τις επώνυμες απόψεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ