1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2015 16:59

Πάρις: «Είναι μόδα η έλλειψη χρημάτων»

Ο Ματέο Πάρις με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, πήρε θέση στην αποχώρηση του από την ΜΕΝΤ. Ο Ιταλός πασαδόρος εξήγησε τον λόγο που έφυγε και δεν είναι άλλος από το οικονομικό, την ίδια στιγμή που η διοίκηση του συλλόγου δικαιόλογησε το διαζύγιο με την αιτιολογία ότι ο Πάρις αποχωρεί από την ενεργό δράση.
«Μία όμορφη περιπέτεια έλαβε τέλος. Μία περιπέτεια 3,5 μηνών από την οποία έμαθα πολλά πράγματα, νέες γλώσσες, είδα φανταστικά μέρη, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους και θα τα κουβαλάω για πάντα μαζί μου. Όλο αυτό τελείωσε λόγω της μόδας από την έλλειψη χρημάτων. Αντιστάθηκα όσο ήταν δυνατόν αλλά έπρεπε κάποια στιγμή να πω και γω "αρκετά"! Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω τα τελευταία 4 χρόνια και ακόμη μου οφείλονται χρήματα από την τελευταία μου ομάδα στην Ιταλία, που δεν μιλάω.

Η συνεργασία μου με την ΜΕΝΤ τελείωσε χωρίς διαμάχες, χάρη στα καταπληκτικά άτομα που μοιραστήκαμε πολλές χαρές, όπως ο τίτλος του MVP. Επίσης χάρη σε όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, που με έκαναν να νιώθω ξεχωριστός από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου και στέλνω τα φιλιά μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ