1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
21-01-2015 13:58

Παίζουν μπάλα στα κανάλια Novasports (πρόγραμμα τηλεόρασης)

Τους αγώνες Παναθηναϊκός - ΑΟ Κηφισιάς και Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports. 
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς και Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

H αρχή γίνεται την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 20:30, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 4, του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 19:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν από το Novasports 4, τον αγώνα Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου

20:30 Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 4

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου

19:00 Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου από το Novasports 4

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ