1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2015 21:01

Ασπιώτης: «Ένας παίκτης δεν μπορεί να πάρει έναν αγώνα βόλεϊ»

Ο κορυφαίος του Παμβοχαϊκού Άκης Ασπιώτης μίλησε μετά την ήττα από τον Εθνικό και τόνισε πως ένας παίκτης δεν μπορεί να νικήσει έναν αγώνα και μόνο με ομαδικότητα μπορείς να επικρατήσεις επί τέτοιων αντιπάλων, όπως ο Εθνικός.
«Ένας παίκτης δεν μπορεί να πάρει έναν αγώνα βόλεϊ. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά πρέπει να υπάρχει ομαδικότητα για να μπορέσεις να νικήσεις αυτές τις ομάδες. Είχαμε κάποια κενά σημεία. Δεν θέλω να πω ότι πάλευα μόνος γιατί όλα τα παιδιά έκαναν την προσπάθειά τους. Δε νομίζω ότι έφταιξε η υποδοχή. Καλά τα πήγαμε σε αυτό το σημείο. Το ματς κρίθηκε σε κάποιες ψηλές μπάλες, που δεν κάναμε μπλοκ».

Ο Μίχαελ Μέρτεν από την πλευρά του, στάθηκε στην πτώση της απόδοσης της ομάδας του μετά το πρώτο σετ, καθώς και στην βελτίωση του Εθνικού.

«Η αρχή ήταν άριστη για την ομάδα. Η Αλεξανδρούπολη δεν ήταν έτοιμη και το εκμεταλλευτήκαμε. Στη συνέχεια όμως έπεσε η απόδοσή μας. Ηταν καθοριστικό το 3ο σετ. Ο Εθνικός έπαιξε πολύ καλά».

2 σχόλια

  • Comment Link pamvo for ever Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 11:27 posted by pamvo for ever

    Εχει απολυτο δικιο ο ναυτικος!Σε λιγο μας βλεπω να παλευουμε να μην παιξουμε play out!
    Κατι ακουγεται για λιμπερο και για κεντρικο!Παμε καλα;Απο μακρυα κανει μπαμ οτι η ομαδα χρειαζεται ακραιο!Αυτος ο Γερμανος συνεχιζει την τρελη πορεια προς τα κατω!Στηριξτε τον δεν πειραζει,που θα βρει αλλα κοροιδα!Τελος ειχα να πω οτι ευτυχως που υπαρχει και καποιος αλλος που συμφωνει μαζι μου για το ρεπο.

  • Comment Link naftikos Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 13:21 posted by naftikos

    Χωρις βοηθεια και χωρις προπονητη να προσθέσω με τη σειρα μου!Ο ανθρωπος το εχασε μονος του θεωρω με τις αλλαγες του!Επισης αυτα που λεει στα ταιμ αουτ ειναι λογια προπονητη παμπαιδικου!Αρχιζει και βγαινει η προπονηση των χριστουγεννων (το ρεπο δηλ)Ο Νεμεθ δεν βλέπεται!Τι θα κανουμε απο εδω και περα;Θα συνεχιστει αυτη η ξεφτιλα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ