1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2015 23:54

Δεληκώστας: «Επαγγελματίας με ερασιτέχνες αφεντικά»

Δακρυσμένος από ένταση και συγκίνηση ο Κώστας Δεληκώστας, στην τελευταία του παράσταση με την Ορεστιάδα, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στο πόστο του, σε περίπτωση που αλλάξουν οι συνθήκες.

«Είναι παιχνίδι καριέρας, γιατί την Πέμπτη παραιτήθηκα. Ακούσαμε πολλά όλο αυτό τον καιρό. Η αδιαφορία της διοίκησης μας έχει εξοργίσει. Το θέμα δεν είναι τόσο το οικονομικό, αλλά η έλλειψη ειλικρίνειας. Αν υπάρξει ειλικρίνεια και διαφάνεια εγώ θα είμαι εδώ, αφήνω το παράθυρο. Μου είπαν πάρε το χωράφι και όργωσέ το και στο τέλος μου έμεινε μόνο το χωράφι. Το κακό είναι ότι στη δουλειά μου είμαι επαγγελματίας και τα αφεντικά μου είναι ερασιτέχνες. Αξίζει να μείνω για τον κόσμο, αλλά ο κόσμος δεν γνωρίζει. Έχουν βγει πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το τωρινό μπάτζετ είναι 21.000 ευρώ κάτω από το αρχικό».

Ο κεντρικός του Α.Ο.Ορεστιάδας Πασχάλης Ποτολίδης δήλωσε:

«Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες γιατί είχαμε πολύ δύσκολη εβδομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και θέλω να αφιερώσω τη νίκη αποκλειστικά στον κόσμο και στον προπονητή που φεύγει άδικα από την ομάδα. Το μείζον πρόβλημα είναι ο εμπαιγμός απέναντί μας. Δεν μας έχει δοθεί μια σαφής απάντηση. Ελπίζω να μείνει ο Δεληκώστας. Με τη σημερινή νίκη κάναμε ένα βήμα για την παραμονή. Υπάρχον καλοί παίκτες και καλός προπονητής δεν πιστεύω ό,τι η ομάδα θα κινδυνεύει».

5 σχόλια

  • Comment Link saorest Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 13:12 posted by saorest

    Χτες η ομάδα ηταν τρομερή. Πρώτη φορά παίξανε με τόση ψυχή δείχνοντας ότι κάποιοι πονανε την ομάδα και κάποιοι όχι. Βλέποντας όμως τις κινήσεις μερικών καταλάβαινε κάνεις ότι πρέπει να πάρουν δρόμο. Γκιζανη ξύπνα όσο είναι νωρίς για να μην ξαναβρεθεί η Ορεστιάδα εκεί που ήταν πρίν από 1-2 χρόνια... Δεληκώστα είσαι ψυχάρα και το έδειξες χτες....

  • Comment Link parasak Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 11:15 posted by parasak

    Επαγγελματίας αφεντικό γίνεσαι με τα χρόνια και να βοηθάνε όλοι και όχι να κοιτάζει ο καθένας την πλευρά του οικονομικά .Στο συμβούλιο κάποιοι τρέχουν δωρεάν και βάζουν από την τσέπη.

  • Comment Link Νικος Αοο Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 01:11 posted by Νικος Αοο

    Πεστα ρε Δεληκωστα μπας και καθαρησουμε απο τη λασπη και τη σαπιλα. Παρετησου προεδρε εισαι ανεπιθυμητος ... Αοο για παντα

  • Comment Link Αντιο αντιο Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 22:12 posted by Αντιο αντιο

    Αν ημουν διοικηση οχι απλα θα δεχομουν την παραιτηση σου αλλα θα σε "τρεχα" κιολας για τους χαρακτηρισμους που προσδιδεις για οτιδηποτε και αν ειχα πραξει.Για το μονο που ηταν ερασιτεχνες ηταν που δεν σε απολυσανε νωριτερα οταν αλλαζες τους ξενους σαν τα πουκαμισα.Αληθεια γιατι δεν μας λες ποσο στοιχισε ο Ουκρανος και ο Αμερικανος που δεν επαιξαν ουτε μισο επισημο ποντο?Ποσο ο Αυστραλος που μπηκε για 4 φασεις σ ολο το πρωταθλημα?Ποσο ο Βουλγαρος?Και μιλαμε για ολα μεσιε(εισιτηρια,τρανσφερ,μισθοι,σπιτια κλπ).Αν ολα αυτα τα ειχες το "πλεονασμα" που βγαζεις δεν θα ταν 21.000 αλλα παραπανω και ενδεχομενως ολοι να εισασταν πληρωμενοι στην ωρα σας.Ειχες μαθει να σαι το θυτης και οχι το θυμα.Καλωσορισες στην αλλη πλευρα..

  • Comment Link papan Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 21:12 posted by papan

    Coach αναμένουμε την ανακοίνωση σου όπως δήλωσες στη NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού και εμείς οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ της Ορεστιάδας θα σε στηρίξουμε. Θέλουμε ονόματα που έθιξαν το όνομά σου και που προσπάθησαν να κάνουν παρεμβάσεις.Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ξέρουμε και εμείς αν τα άτομα που είναι στη διοίκηση αξίζουν να είναι σε αυτό το ΙΣΤΟΡΙΚΟ σωματείο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ