1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-01-2015 17:33

Εγκλωβισμένοι στην Σύρο

Το βράδυ της Δευτέρας (12/01) η ομάδα του ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 τον Φοίνικα για την 12η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Όπως είπε χιουμοριστικά ο Γιάννης Καλμαζίδης, οι παίκτες πήραν δραμαμίνες, κάτι που θα χρειαζόντουσαν αν ταξίδευαν σήμερα για Αθήνα κι απ' εκεί για Θεσσαλονίκη.
Την ίδια ώρα που η γαλλική Λε Κανέτ πήγε κανονικά στη γειτονική Νάξο, στη Σύρο υπάρχει απαγορευτικό μετακινήσεων. Η επικινδυνότητα του αέρα άλλωστε, φάνηκε από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Δ. Βικέλας, στο οποίο ξηλώθηκε ένα κομμάτι τοίχου. Ο ΠΑΟΚ είχε προγραμματίσει να φύγει ακτοπλοϊκώς στις 16:00 και στις 22:15 να φύγει για Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν κατέστη εφικτό. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να βρει εισιτήρια για την μοναδική πτήση από το νησί προς την Αθήνα, όμως το αεροπλάνο που ξεκίνησε από το «Ελ. Βενιζέλος» δεν πέταξε ποτέ λόγω ισχυρών ανέμων και έτσι η ομάδα επέστρεψε στο ξενοδοχείο, με ελπίδα πως θα μπορέσει να αναχωρήσει την Τετάρτη και... να γνωρίσει και το νέο της αστέρι Σκουλ Χιμένες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ