1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2015 15:39

Κατσιγιάννης: «Νέα αρχή για την σωτηρία»

Νέα αρχή στο δεύτερο γύρο θέλει να κάνει η Λαμία με σκοπό να σωθεί, με τον Θανάση Κατσιγιάννη να δίνει και συγχαρητήρια στον Άκη Σιδηρόπουλο που επέστρεψε λόγω ανάγκης του Εθνικού.
«Όπως δείχνουν τα πράγματα θα παίξουμε όπως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή για να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε για την συμμετοχή του Λεχ. Αν παίξουμε με την αγωνιστικότητα και το πάθος που είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό μπορούμε να κάνουμε κάτι θετικό. Ο Εθνικός έχει τα προβλήματα του αλλά δεν είναι τυχαία ομάδα. Το γεγονός ότι πασαδορος θα είναι ο Σιδηρόπουλος λέει πολλά. Δεν είναι τυχαίος ο Σιδηρόπουλος και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντέδρασε στην ανάγκη της ομάδας του. Δείχνει πολλά η στάση του. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλευτούμε τα κενά των αντιπάλων μας και δεν ξέρω τι θα γίνει και με τον διαγώνιο τους. Η τακτική μας θα πρέπει να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο της Λαμίας να μας βοηθήσει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ