1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2015 00:03

Γιάτσης: «Ο λόγος πάει πλέον στην διοίκηση»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Γιώργος Γιάτσης, για την προσπάθεια τους στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό, ενώ τόνισε πως η διοίκηση πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο.
«Κάναμε την προσπάθεια μας παρά τα πολλά προβλήματα πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και το τρίποντο εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο 4ο σετ και τελειώναμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και ειδικά σε αυτούς που παίζουν έχοντας πάρει ένα μισθό από την αρχή της σεζόν. Ο Μπέλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά. Μπράβο και στον Πιπέργια που αγωνίστηκε τραυματίας στο 5ο σετ. Το λόγο έχει πλέον η διοίκηση για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου διότι παλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες και με την κατάλληλη βοήθεια θα πετύχει το μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ