1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2015 18:39

Γιάτσης: «Έχω οκτώ παίκτες, αυτό τα λέει όλα»

Περισσότερο το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα, και λιγότερο η αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό έδειξε να απασχολεί το Γιώργο Γιάτση, στις δηλώσεις που παραχώρησε εν όψει της αναμέτρησης στο Βραχάτι.
«Στην αποστολή αυτή τη στιγμή έχω οκτώ παίκτες κι αυτό τα λέει όλα. Ο Μπέλος ειδοποίησε τη διοίκηση πως θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό και από την Δευτέρα αποχωρεί. Ο Χαριτωνίδης είναι τραυματίας και ο Μίλης είναι στην Εθνική Εφήβων. Αν μας παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα υπάρχουν λύσεις. Προσπαθούμε να τα λύσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Αν πάρουμε κάποιο βαθμό ή βαθμούς με τον Παμβοχαϊκό θα είναι ακόμα καλύτερα. Μετά την αποχώρηση του Μπέλου πρέπει να γίνουν γρήγορες μεταγραφικές κινήσεις. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένους ξένους και δεν πρέπει να χρονοτριβήσουμε, ώστε να καλύψουμε τα κενά ενόψει και του μεθεπόμενου αγώνα με την ΑΕΚ που το θεωρώ πιο κρίσιμο ματς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ