1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2014 19:48

«Να ζητήσουμε άρση απαγόρευσης των ξένων» (video)

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στο volleynews.gr μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό και αναφέρθηκε στα ήδη γνωστά προβλήματα της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην περσινή πορεία του Παναθηναϊκού που μετά τον Α΄γύρο δεν είχε νίκη και είπε πως η διοίκηση της ΑΕΚ θα ζητήσει την άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών των ξένων που ισχύει λόγω των χρεών της γυναικείας ομάδας:
«Με την έλευση του κ. Ανατολιωτάκη έχουν φτιάξει τα πράγματα, γίνονται προσπάθειες να έρθουν παίκτες στην ΑΕΚ, όμως είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν λίγοι ελεύθεροι παίκτες. Θα δούμε μέχρι τέλος Ιανουαρίου αν μπορούμε να πάρουμε κάποιον Έλληνα ή αν η διοίκηση σε συνεργασία με την ΕΣΑΠ να γίνει άρση της απαγόρευσης ξένων μεταγραφών. Τα προβλήματα που παραμένουν είναι πολλά, η έλευση του κ. Κριστόφ θα βοηθήσει την κατάσταση, θα αρχίσουμε εντατικές προπονήσεις. Όλα τα παιδιά θέλουμε να κρατήσουμε την ΑΕΚ στην κατηγορία. Μην ξεχνάμε όμως ότι πέρσι τέτοια εποχή ο Παναθηναϊκός είχε ένα βαθμό και με τον κ. Καλμαζίδη άλλαξε πρόσωπο. Ανάλογα με τους παίκτες που θα πάρουμε, με την προπόνηση που θα κάνουμε πιστεύω ότι μπορούμε και εμείς».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Manos21 Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 19:26 posted by Manos21

    Ανδρέας Ανδρεαδης, παίχτης, προπονητής, απο τωρα και διοίκηση! Α ρε Αεκαρα, που σε κατάντησαν...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ