1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-12-2014 22:41

Μουστακιδης: «Έδειξαν ότι έχουν εγωισμό»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του και ειδικά στον Κασαμπαλή έδωσε ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης. 
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αντέδρασαν σωστά μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Κηφισιά και έδειξαν ότι έχουν εγωισμό. Η νίκη ήρθε πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ και μετά από καλή εμφάνιση κατά διαστήματα. Πιο πολύ θέλω να συγχαρώ τον Σταύρο Κασαμπαλή για το βαθμό ετοιμότητας που έδειξε για άλλη μία φορά. Ο Παναθηναϊκός ήταν φορμαρισμένος και έπρεπε να παίξουμε καλά. Το σερβίς μας ήταν η κινητήριος δύναμη αλλά πήγαμε καλά και σε άλλους τομείς. Κλείνουμε τη χρονιά με μία καλή νίκη αλλά μένουμε στο γήπεδο γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολο αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο».

Ο πασαδόρος του Εθνικού Σταύρος Κασαμπαλής τόνισε: «Η συμμετοχή μου στον αγώνα ήταν μία έκπληξη για μένα. Πάντα νιώθω έτοιμος για να αγωνιστώ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο προπονητής μου ήταν συνέχεια κοντά μου και μου έδινε οδηγίες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ