1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2014 17:44

Αρσενιάδης: «Μου γκρινιάζουν αλλά δεν γίνεται αλλιώς...»

Χριστούγεννα στο Ζηρίνειο έκαναν οι παίκτες της Κηφισιάς καθώς η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στον Κώστα Αρσενιάδη να δώσει ρεπό κι όπως παραδέχτηκε οι παίκτες του «γκρίνιαξαν»...

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος κι αυτό τα λέει όλα. Θα είναι δύσκολος αγώνας», είπε ο Αρσενιάδης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Με προβληματίζει η κούραση από την υπερπροσπάθεια που κάναμε με τον Εθνικό αλλά και από το γεγονός ότι οι παίκτες δεν πήραν ρεπό τα Χριστούγεννα. Δικαιολογημένα γκρινιάζουν αλλά ξέρουν πως χωρίς δουλειά δε μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα. Δουλέψαμε πολύ και θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα υψηλών προδιαγραφών που θα χτυπήσει τους τίτλους. Εχει έμπειρους παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό και αυτό τον κάνει ξεχωριστό».

«Καλύτερα στο μεγάλο γήπεδο»

Ο λίμπερο του ΑΟΚ Κώστας Ταμπουρατζής είπε: «Είναι από τα πιο δύσκολα ματς του πρωταθλήματος. Υπάρχει παράδοση τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνουν στα 5 σετ. Πρέπει να βρούμε λύσεις κυρίως με Γκόμεζ και Σαφράνοβιτς. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Το μεγάλο γήπεδο θα μας βοηθήσει στην υποδοχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ