1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2014 17:30

ΠΑΟΚ και Κηφισιά έχουν παράδοση στο τάι μπρέικ

Οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και της Κηφισιάς έχουν παράδοση να κρίνονται στα τάι μπρέικ. Πολύ περισσότερο εφέτος που οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ακόμα πιο ανταγωνιστικές. Μοιραία η αυριανή μονομαχία στο «Παλατάκι» αναμένεται αμφίρροπη και όποια ομάδα καταφέρει να πάρει τους βαθμούς της νίκης θα κλείσει ιδανικά το 2014.

Το ντέρμπι θα είναι τηλεοπτικό (29/11, 19.00, Novasports-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης). O ΠΑΟΚ στοχεύει στην 9η νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς απώλειες ώστε στη χειρότερη περίπτωση το 2015 να τον βρει ισόβαθμο με τον Ολυμπιακό στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε 5 εντός έδρας αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ.

Η Κηφισιά στοχεύει στην 7η νίκη της ώστε να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη 4αδα λίγο πριν την ολοκλήρωση του Α΄γύρου. Σε 5 εξόδους έχει δύο νίκες αλλά τα ματς που έχει χάσει τα έχει παλέψει και τα έχει χάσει στον πόντο.

Παράδοση το τάι μπρέικ

Τα 8 από τα 14 ματς μεταξύ των δύο ομάδων στην Volleyleague έχουν κριθεί στο τάι μπρέικ, ενώ τη σεζόν 2013-14 νίκησε η φιλοξενούμενη ομάδα με 3-2 σετ. Σε 14 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει μικρό προβάδισμα 8-6. Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει 7 αγώνες και ο δικέφαλος προηγείται στις νίκες 5-2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ