1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2014 17:02

Πανταλέων: «Βαθμοί για καλό κλείσιμο»

Ο Σωτήρης Πανταλέων στάθηκε στην μικρή χαλάρωση λόγω των εορτών, αλλά από την στιγμή που δεν γίνεται αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
«Είναι ένα ακόμα ντέρμπι για την ομάδα μου. Πριν το κλείσιμο της χρονιάς και του Α΄ γύρου όλοι θέλουμε τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Δεν έχουμε χάσει κανένα ματς με κάτω τα χέρια κι αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Είναι λίγο ιδιαίτερα αυτά τα ματς που γίνονται μέσα στις γιορτές γιατί υπάρχει μια μικρή χαλάρωση στην ψυχολογία και οι ομάδες δεν είναι το ίδιο προπονημένες. Καλό θα ήταν να μην παίζαμε αλλά αφού παίζουμε πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Εθνικός έχει πολύ καλή ομάδα. Έχει κρατήσει τα ίδια στοιχεία παρά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι κι αυτό είναι έργο Μουστακίδη που τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή. Σίγουρα ο τρόπος που έχασε ο Εθνικός από την Κηφισιά είναι άσχημος αλλά αυτά συμβαίνουν στο βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ