1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-12-2014 23:40

Ζοφώλης μέχρι να έρθει ο... Κριστόφ

Θέμα ημερών αν όχι ωρών είναι σύμφωνα με την υπηρεσιακή διοίκηση της ΑΕΚ η ανακοίνωση του νέου προπονητή και μέχρι τότε προπονητής θα είναι ο Ζήνων Ζοφόλης ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ομάδα της «Ενωσης». Επίσης, έχει αναδειχτεί πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 1982-83!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΚ: «O ξένος προπονητής με τον οποίο το ΤΑΑ ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει την ομάδα, θα αφιχθεί στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην εξέδρα του κλειστού γηπέδου Γλυφάδας στον αγώνα της Δευτέρας με τον Παμβοχαϊκό. Μέχρι να επισημοποιηθεί η συνεργασία μαζί του (τότε θα ανακοινωθεί και το όνομά του), χρέη προπονητή θα ασκεί ο Ζήνων Ζοφόλης, τέως αθλητής της ΑΕΚ, ο οποίος υπήρξε ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική μπιτς βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει την ΑΕΚ σε αυτό το μεταβατικό στάδιο».
 

3 σχόλια

  • Comment Link Aekfan Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 20:02 posted by Aekfan

    Ο τραγελαφος εχει φτασει σε επικες διαστασεις και πλεον ολοι οι φιλοι της ομαδας εχουν αγωνια πως θα τελειωσει η κωμωδια.

  • Comment Link pamvo fan Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 12:39 posted by pamvo fan

    ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ,ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΟΦ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ,ΧΩΡΙς ΞΕΝΟΥς ,ΧΩΡΙς ΕΛΛΗΝΕς ,ΑΠΛΗΡΩΤΟΥς ΠΡΟΠΟΝΗΤΕς ΠΑΙΧΤΕς ΧΩΡΙς ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟς

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ Η Α.Ε.Κ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙς ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ.

  • Comment Link ανωνυμος Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 15:48 posted by ανωνυμος

    με ποιους παικτες θα κατεβει αυριο η αεκ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ