1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2014 22:53

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

Δείτε τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό από τους διαιτητές Νώντα Γεροθόδωρο και Αλέξανδρο Μυλωνάκη. Υβριστικά συνθήματα συστάσεις και ρίψη αντικειμένων. 

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει 5 λεπτά λόγω αιτήματος της τηλεόρασης, στο 2ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 12-11 υπέρ του Ολυμπιακού , φίλαθλοι του ΠΑΟ φώναζαν εν χορώ «Είναι π... του Κοκκινάκη η μάνα». Το παιχνίδι διεκόπη και έγιναν συστάσεις. Οι φίλαθλι συμμορφώθηκαν και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 2ο σε και ενώ το κορ ήταν 16-13 υπέρ του Ολυμπιακού, οι παίκτες βρισκόντουσαν στον πάγκο τους για το τεχνικό τάιμ άουτ, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πέταξαν ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι (γεμάτο) νερού στον πάγκο του Ολυμπιακού. Δεν τραυματίστηκε κανένα μέλος της ομάδας. Στο 3ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 23-22 υπέρ του Παναθηναϊκού, φίλαθλοι του ΠΑΟ αντιδρώντας ε απόφαση του Α διαιτητη, πέταξαν κυίρως στον αγωνιστικό χώρο (στη μεριά του ΟΣΦΠ), 2 πλαστικά μπουκάλια και κέρματα. Ο Ά διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και κατέβηκε από τη σκάλα. Εκείνη τη στιγμή έπεσε ένα άδειο κουτάκι COCA COLA προς την πλευτά του Α διαιτητή. Έγιναν συστάσεις, οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά».

2 σχόλια

  • Comment Link rossonero Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 22:05 posted by rossonero

    να υποθέσω οτι δεν είδες καν το παιχνίδι.....γιατι μόνο παράπονα δεν θα έπρεπε να έχεις!!!

  • Comment Link PETRALONA 13 UNDERGROUND Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 20:26 posted by PETRALONA 13 UNDERGROUND

    ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ ΖΩΑ...Α ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΑΤΙ ΠΟΣΟ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ; ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΣΟ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ