1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2014 20:45

Ο νικητής επιβιώνει, ο ηττημένος κινδυνεύει

Η αναμέτρηση μεταξύ της ΜΕΝΤ και της ΑΕΚ είναι ένας αγώνας για την επιβίωση. Το τρίποντο μοιάζει με «χρυσάφι» για τους δύο μονομάχους που θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας (9η αγωνιστική, 21/12, 18.00, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος).
Η ΜΕΝΤ έχει στόχο την τρίτη νίκη της στην κατηγορία στην πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά καλή εμφάνιση που ήταν συνέχεια της νίκης επί του Εθνικού. Πριν τον αγώνα θα τιμηθεί ως MVP της 7ης αγωνιστικής ο Ιταλός πασαδόρος της ΜΕΝΤ Ματέο Πάρις.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η ΑΕΚ με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Κλαρούδα που επιστρέφει μετά τις 24 Ιανουαρίου, ενώ οι τρεις ξένοι παίκτες (Κρνιτς, Παγιάν και Ραντούνοβιτς) έχουν διαμηνύσει πως θα παίξουν για τελευταία φορά και μετά θα αποχωρήσουν εκτός βέβαια εάν συμφωνήσουν στις διαπραγματεύσεις τους με τον «εν δυνάμει» πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ανδρέα Ανατολιωτάκη. Η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη επί της Λαμίας στη Γλυφάδα που ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα μετά και από αυτή επι του Άρη στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ