1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2014 23:49

Μουστακίδης: «Με σοβαρότητα ήρθε το αποτέλεσμα»

Στην απόδοση και τη σοβαρότητα της ομάδας του στάθηκε ο Σάκης Μουστακίδης ως κλειδιά της νίκης, ενώ συνέστησε την προσοχή εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ερχόμασταν από δύο ήττες και αυτή η ομάδα είναι νέα. Για αυτό το λόγο είχαμε ένα άγχος για το αυτό το ματς. Η Ορεστιάδα έχει καλούς παίκτες και μπορεί να σου κάνει ζημιά. Όμως δείξαμε σοβαρότητα και ήρθε το αποτέλεσμα. Έχουμε μπροστά μας ένα Γολγοθά και πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση. Έχουμε δύσκολη έξοδο στην Κηφισιά που σήμερα έπαιξε πολύ καλά».

Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Παπάζογλου, είπε:

«Η ομάδα έχει ψυχή και το έδειξε στο γήπεδο. Είναι σημαντική νίκη για μας γιατί έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Προσπαθούμε να έχουμε τη ίδια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια. Αν το καταφέρουμε θα πάμε πολύ καλά, γιατί η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Πέρσι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα να συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε όλους μας τους στόχους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ